Select your timezone: Select
Obradovic

Galatasaray - Fenerbahce

04/11 19:30
Added 2012/04/11 16:09 | 0 thanks
  • Yes: 44.4%
  • No: 55.6%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 18

Pick: Galatasaray (Galatasaray -5.5) @1.900 7/10 +6.30

Galatasaray - Turkijos cempionato lyderiai. Komanda namie turinti labai gerus fanus, kurie sukelia ispudinga atmosfera, tokiais atvejais betkokios komandos tampa daug labiau motyvuotos. Nepasiseke Galatasaray Eurolygoje patekti i Top8, taciau buvo sansai, tereikejo laimeti paskutinias rungtynes pries Oly. Nepaisant to komandos debiuta Eurolygoje reiketu vertinti gerai, nes tai komanda, kuri si sezona bent mane maloniai nustebino, ypac savo geru zaidimu namie.
Taip pat pastebejau, kad su lygos outsaideriai Galatasaray zaisdami, laimi tik ~10-15tsk, kai tuo tarpu su ~Top6 komandom laimi taip pat apie ~10tsk, tai rodo, kad komanda nera linkusi draskyti ir laukia rimtu isukiu. Siandien bus rimtesnis issukis, komanda \"Fenerbahce\" savo vardu turbut viena garsesniu Turkijoje, manau bus sausakimsa sale, kuri uzves savo namu komanda laimeti.
Fenerbahce - nebepasitikiu sita komanda, ji kaip: Zalgiris, Unicaja ir visos tokio tipo komandos kurios sezonai is sezono mirsta ir tik savo snekom bando uzvedineti fanus. Komanda paliko C.Jerrels, kuris jau vienu metu buvo lyderis, taip pat komanda niekaip nesusizaidzia, savo zaidimo jau ilgai neberanda James Gist, Oguz Savas rodikliai taip pat krite, E.Preldzic - nemanau, kad yra geras sprendimas ji laikyti starto penkete, jis atrodo ne to lygio zaidejas, taciau kartais issauna kaip tikras lyderis, taciau mano nuomuone jam geriau sekesi ana sezona, kai jo dar niekas gerai nezinojo, sis sezonas jam net prastesnis, ypac pastaruoju metu. Ukic ir Bogdanovic - tai turbut du zaidejai, kurie pavienemis pastongomis pastaruoju metu kazka ir bando daryti. Komanda dabar yra ryskiai duobeje, kazkaip net nebaisu atrodo eiti pries juos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)