Select your timezone: Select
betass

Young Boys - Liverpool

09/20 20:00
Added 2012/09/20 11:58 | 0 thanks
  • Yes: 28.6%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 21.4%
  • Voted: 14

Pick: Young Boys @2.970 7/10 -7.00

Metas ir man parašyti keletą pamastymų futbolo tema. Taigi pirmasis mačas, kuriame aš neabejoju namų pergale yra šis. Atskirai truputį apie abi komandas.
Young Boys
Komanda visų pirma atranką pradėjo gana anksti, ir porą kartų labai sunkiai praeiti etapai. Pirmasis varžovas buvo Zimbru, ir po pergalės namie 1-0 , kur teko stebėti highlaitus, tai pas šveicarus buvo progų festivalis, neišnaudota begalė progų, ir vos dėl to nepasigailėta, nes išvykoje pralošta 0-1, ir teko mušti 11m, kurie laimėti , ir patekta tolyn, nieko keisto, nes žaista buvo liepą , ir šveicarai dar buvo tik pasiruošimo pradžioje, po to žaista su Kalmarais, ir po pralaimėjimo išvykoje 0-1, namie be problemų susitvarkyta 3-0, ir paskutinis varžovas buvo danų Midtjylland, kuris išvykoje buvo sutriuškintas 3-0, bet namie sakyčiau atsiapalaidavimo kaina pralaimėta 0-2. Kaip matome nebuvo lengvas kelias, bet komanda susitvarkė ir loš čia, kur be Liverpool yra dar 2 labai stiprios komandos, Udinese bei Anji, abi, kurios europoje nežaidė labai ilgai, ir nori tikrai keliauti toli, skirtingai nei šiandieninis varžovas. Todėl žaisti sėkmingai namuose, ir ypač prieš sakyčiau nemotyvuotas komandas yra tiesiog būtina. Bendrai paėmus namuose lošiama tikrai neblogai, savoje lygoje 2 pergalės per 4 turus, sutriuškintas neblogas tikrai Ziurich. Lygoje kol kas stringama, bet tai galima drąsiai pateisinti žaidimo EL kaina, nes sunku žaisti po kelias varžybas į savaitę, ir jei jau Bazelis irgi turi vos 1 tašku daugiau nei Young Boys, tai dar jiems viskas prieš akis. Sudėtis tikrai nebloga, ypač stiprios saugų ir puolėjų linijos, kuriose yra ir Turkijoje žibėjęs Simpson, vietiniai geri Costanzo, Raimondi, puolime jau daug kur pakeliavęs Bobadila bei irgi šveicarijos lygoje žibantis Vitkevitz. Ir iš to galima matyti, kad komanda yra atakuojanti, kurianti daug progų, ir Liverpool bus tikrai sunku. Iš rimtesnių nuostolių yra tik Nef gynėjas svarbus, ir viskas.
Liverpool
Komanda keletą paskutinių metų kapstosi giliame mėšle, ir nesimato, kad kažkas pasikeistų. Šis sezonas irgi ne išimtis. Naujų pirkinių beveik nėra, kas pykdo sirgalius, atėjo Sahin, kuris turėtų būti svarbus žaidėjas bei Asajidi, vidutiniokas, žaidimas puolime drąsiai galima sakyti tragiškas ir be idėjos, jei ne Suarez, neaišku kas būtų.komandoje nemažai vidutiniokų, ir lygoje jie tikrai nieko gero nepasieks, todėl jiems ta EL yra visiškai nesvarbi, ką rodo ir sudėtis parinkta šioms varžyboms, namie palikti Steven Gerrard, Luis Suarez, Jose Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen Martin Kelly, belieka iš geresnių tiktais Jamie Carragher, Stewart Downing, Jose Enrique, Jordan Henderson, daugiau žais jaunimas, kuris tikrai nėra patyręs, ir neturi tokios patirties. Šioje lygoje žaisti 2 etapai, praeitas Gomelis be problemų, bet namie tikrai Gomelis turėjo šansų, o prieš lietuviškąjį Hearts turėta didelių problemų, ir Škotijoje nepelnytai laimėta, nes Hartais valdė situaciją, ir progų turėjo daug, o namie Liverpool vos ne vos 87 minutę išlyginio rezultatą. Visur žaidimas tragiškas, šioms varžyboms atsiūsta 2 sudėtis, savaitgalį laukia MU, ir daugelio žaidėjų mintys jau ten. Ir jų lauks atakuojanti ir namie tikrai gerai lošianti Young Boys, ir manau laukia čia jų pralaimėjimas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)