Select your timezone:
Select

Latest picks

Baskonia - Virtus

iChew 04/19 18:30 in 10 hours
(-2 Baskonia) @1.940 8/10
Chima Moneke yra didelis praradimas teami, tačiau namuose "Baskonia" tikrai gali win prieš šią "Virtus" team. Galima prisiminti, kad "Virtus" Eurolygoje net ir kai rinkdavo Peru, išvykoje atrodydavo labai prastai - iš viso per sezoną laimėjo 5 kartus. Namų aikštės handicap Eurolygoje labai svarbus ir dėl to renkuosi būtent namuose žaidžiančius "Baskonia" krepšininkus.
Read less
Read more

Landerneau - Flammes Carolo

darys 04/19 18:00 in 9 hours
(-1.5 Landerneau) @1.850 8/10
Prasideda iškrintamųjų maratonas. Namų Peru visada yra prioritetas. Carolo per visą lygos sezoną vos 1 kartą laimėjo išvykoje ir tai padarė tik paskutiniame ture. Ar bus antra Peru išvykoje iš eilės? Kažkaip nesinori tuo tikėti.
Landerneau po naujų metų atsigavo, pradėjo skinti Peru, bet kad pakilti aukščiau to neužteko. Plius susitraumavo Akhator ir Bremont, kurios sezono gale praleido periodas rungtynes. Šiandien atrodo visos yra pasiruošusios.
Tarpusavio rungtynėse Landerneau namuose jau buvo nugalėjusios Carolo 79-75.
Read less
Read more

Charnay - Lattes Montpellier

darys 04/19 17:00 in 8 hours
(-1.5 Charnay) @1.850 6/10
Charnay namuose šį sezoną žaidė labai gerai. Patyrė vos 3 pralaimėjimus ir tai prieš turnyro lyderes Bourges, Lille po pratęsimo ir šiandieninėms varžovėms Lattes (74-90). Tačiau skirtumas nuo tų rungtynių yra tas, kad Lattes komandoje nebėra Badianes ir Linskens, kurios kartu tose rungtynėse sukratė 30 points, atkovojo 17 kamuolių ir atliko 7 asistus. Aišku, bus Naigre, kuri praleido tas rungtynes, bet ji ne tokio lygio žaidėja. Pasirodė kažkokios fanų kalbos, kad Bernies patyrė traumą paskutinėse rungtynėse, bet kiek žiūrėjau įrašą, tai nieko blogo nepamačiau ten.
Read less
Read more

Lepchenko - Mladenovic

Kameronas 04/19 09:00 in 50 minutes
Mladenovic @2.200 10/10
WTA Oeiras, clay. Lepchenko pralaimejo cia lemiama kvalifikacijos stage Koevermans ir i pagrindini turnyra pateko tik atsisakius ten zaisti Jeanjean. Bet stai, ji iveike Sramkova ir Kraus bei pasieke turnyro ketvirtfinali. Teko matyti both zaidziancias siame turnyre, ir man daug didesni ispudi paliko Mladenovic. Nerealiai uztikrintas zaidimas lemiamais momentais, pasitikejimas savimi, ir taip priesininkems ivaroma depresija. Peru pries Jones jai pridėti dar over pasitikejimo beū motyvacijos, kurios jai daznai vienetuose pastaraisiais metais pritrukdavo. Lepchenko jau 37 metai, cia taip pat handicap Mladenovic puseje. Man cia labai stiprus statymas.
Read less
Read more

CLE Cavaliers - ORL Magic

mall89 04/20 17:00 in 1 days
(ORL Magic) @2.500 8/10
4 ir 5 vietos aiskiai indikuoja kad serija turi būti labai įdomi ir ilga. Magic gera team, kuri nors ir jauna bei retai žaidžianti atkrintamosiose bet Cavs turi labai daug problemu su traumomis ir pirmajame atkrintamųjų susitikime manau gali būti staigmenų. bothdvi ekipos pasidalino po 2 Peru ir laimėjo tiek namie tiek išvykoje tad čia manau geras koeficientas už Magic kurie manau gali pirmąsias rungtynes drąsiai win ir šansai čia realiai 50/50
Read less
Read more
(PHX Suns) @2.000 8/10
Ką tik Suns įveikė Timberwolves team išvykoje ir nors antra karta iš eiles win bus labai sunku, bet Suns žvaigždžių trio nusiteikimas dabar atkrintamųjų, o šioje stadijoje Suns manau bus sunkiai sustavdomi, ypač pradžioje. Ilgos serijos nemanau kad yra Suns handicap bet pradžioje manau Jie gali drąsiai šauti į priekį ir win šias rungtynes
Read less
Read more
Holger Rune (Rune -4) @1.770 8/10
Huesleris astuntfinalyje 6-4 6-2 aplose Hanfmana.Jia atliko 5 eisus,laimejo 4 varzovo padavimus ir tik viena savo padavima pralaimejo.Reikia pazymeti,kad huesleriui tai jau 3 ketvirtfinalis si sezona.Rune cia jau dukart yra triumfaves,tad vel kovos visur del Peru.Pries tai jis gan lengvai iveike galana 6-4 6-2.Jis atliko 7 eisus per si mača ir laimejo 3 varzovo padavimus,savo padavimo jis nepralaimejo.2022 Huesleris yra iveikes Rune ant grunto.Bet siai dienai varzovu lygis skiriasi ir manau,kad Rune cia iskovos lengva Peru.Sekmes
Read less
Read more
Arribage T./ Cornea V. @1.600 8/10
ATP Munich, clay.. ketvrtfinalis! Patyre bulvinuku dalyviai -trimketuriu metu New Zealand sportininkas duete su trisdešimt aštuoneriu Pilypu O. turi užsiaugine tam tikra leveli ,su kuriuo ir bando laime turnyreliuose. Šiaip, nuvertini ju negalima, duetas su charakteriu) bet... šiandien renkuosi ju priešininu Rumuno ir Prancuzo dueto Peru.Pastarasis vienas iš retesniu egzemplioriu) ,kuris šiame žanre praktiškai) pradejo judeti ,neparagaves vienetininko duoneles),tai Peru, pažangus jaunuolis Theo A.
( 23m.) akivaizdžiame lygmenio progrese.Pirmame ture, akivaizdžiai uždominavo pajegia pora,kuri buvo ivardinama, kaip viena iš turnyro finalisčiu. Iskaitant, kad pastarieji šiame sezone jau savo piciniame points) ,tai ši tura privalo praeiti.
Read less
Read more
Cleveland Cavaliers (win serija) @1.600 6/10

Vilius Gaubas - Jaime Faria

False9 04/19 09:00 in 50 minutes
(Vilius Gaubas) @2.100 8/10
Vilius rodo puikų tenisą, atnešė gerą pliusą, vėl statau ant Lithuania, praeitą grajų įveikė Atmane, tikrai neprastą žaidėją, kuris laimėjęs prieš daug žymių pavardžių skambiu rezultatu 6:1;6:0. Faria Peru nematau, beginklis tenisininkas, ypač problemų turi su servo priėmimais. Einu su karštu Gaubu, smagu, kad Lithuania tokį talentą turi
Read less
Read more

Rybakina - Paolini

False9 04/19 10:30 in 2 hours
(Paolini handicap setais +1.5) @1.750 8/10
Italė rodo gerą tenisą, kaip ir minėjau, reta, kuri yra kovojoja WTA ture, vakar sėkmingai atnešė pelno prieš Jabeur, dabar stipresnė priešininkė, bet Ryba nėra super tenisininkė, pirmame mače strugglino prieš Kudermetovą, užeina jai daryti daug neišprovakuotų klaidų, ypač italė ją nervuos grąžindama viską. Yarpusavyje 1:1, ta viena Peru buvo kai kazachė retire’ino antrame sete, kai Paolini pirmavo 5:2. Puikiai pamenu kai stačiau ir prieš metus italės setą, tačiau statymas buvo grąžintas 😄 Laukiu čia ir vėl 3 setų, bet gali Jasmine ir 2:0 imti, juk čia bobos.
Read less
Read more

Seyboth Wild - Navone

False9 04/19 07:10 59 minutes ago
Seyboth Wild @2.000 8/10
Du gruntininkai, bet brazilas neabejotinai yra talentingesnis tenisininkas. Navone labiau laimi prieš žemesnio lygio žaidėjus, o prieš geresnius jo gynybinis tenisas neveikia, nes priiminėja per giliai, kabina balioniukus. Jei Seybothas žais savo žaidimą tikrai win, su juo yra neprognazuojamumo faktorius, užeina žaisti ne savo lygiu, bet jei rungtyniaus solidžiai tai tikrai win. Koeficientas per geras atsižvelgiant į rizikos faktorių. Imčiau ir 1.7
Read less
Read more

Falkowska - Rocchetti

Kameronas 04/19 08:30 in 20 minutes
Falkowska (2:0) @2.100 8/10
ITF W Hammamet, clay. Rocchetti labai nestabili zaideja, ir nors ji kartais issauna ir gali rodyti labai nebloga tenisa, bei yra pakankamai neblogoa formos, bet cia sutinka daug talentingesne ir Peru lenke, kuri tuo paciu pasigavusi ir nejuokingai stipria forma. Man cia tik 2:0.
Read less
Read more

C. Norrie - T. M. Etcheverry

menduz 04/19 10:30 in 2 hours
T. M. Etcheverry @1.960 8/10
Etcheverry solid clay court player not like Norrie who can play well but is not expert so here Argentinian is better choice so here I take him
Read less
Read more

Baskonia - Virtus Bologna

palaima 04/19 18:30 in 10 hours
Under (M.Costello -1.5 3PT) @1.850 4/10
Sy karta gali ir imest bet koeficientas geras reikia imt.
Read less
Read more