Select your timezone:
Select

Bet365

Bet365

Πρωτοπόροι στο ζωντανό στοίχημα


Η Bet365 είναι μία από τις βασικές εταιρίες της αγοράς του στοιχήματος, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να έχετε αμφιβολίες για την αξιοπιστία της. Εάν φτάσεις ψηλά όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, δεν ξεχνούν να προσφέρουν ευκαιρίες για παιχνίδι στο καζίνο, πόκερ, μπίνγκο και σε άλλα παιχνίδια.


Η Bet365 μεταδίδει μια σειρά από αθλητικούς αγώνες, παρέχοντας μια μικρή καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων στις ενημερώσεις των δεδομένων, για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.


Πέρα από το ζωντανό στοίχημα, η εταιρία διαθέτει και άλλα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή των στοιχηματικών εταιριών. Αξίζει πρώτα απ’ όλα να αναφέρουμε ένα σπάνιο φαινόμενο στον κόσμο του στοιχήματος, αυτό του συνδυασμού πολλαπλών αγορών του ίδιου αγώνα στο ίδιο ποντάρισμα. Επιπλέον, πολύ καλή δουλειά κάνει και η υποστήριξη πελατών.


Είναι αδύνατο κανείς να περιγράψει τα πλεονεκτήματα αυτά στους λάτρεις του ζωντανού στοιχήματος, μέχρι να δοκιμάσουν οι ίδιοι την κορυφαία εταιρία στον χώρο του ζωντανού στοιχήματος, την Bet365. Διαθέτει ευρεία υποστήριξη και νέες τεχνολογίες που εγγυώνται μέγιστη άνεση όταν στοιχηματίζει κανείς ζωντανά.


Άνοιγμα Bet365



Bet365 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ #1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ #2


Bet365 προσφορές μπόνους


Τα μπόνους τα οποία προσφέρει η bet365 είναι διαθέσιμα, ανάλογα με την χώρα κατοικίας του παίκτη. 18+, Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις.


Υπεύθυνος Στοιχηματισμός


Η Bet365 στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Η Bet365 βοηθά άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον τζόγο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και πως να τον χρησιμοποιήσεις, μπορείς να βρεις εδώ.


Θέμα για την Bet365 στο φόρουμ (ερωτήσεις, απαντήσεις, βοήθεια)


Άνοιγμα Bet365


18+ | Commercial Content | T&C's Apply

League One - Top Goalscorer

Cize 04/28 13:00 σε 2 μέρες
(Alfie May – League One Top Goalscorer Outright) @7.000 4/10
Nors ir žaidžia komandoje, kuri nekovoja dėl aukštų tikslų, goals štampuoti jis moka. Per praeitus 2 sezonus bendrai sudėjus pelnė 43 goals, bent po 20 goals kiekvieną sezoną. Jį giria ir treneris, ne tik apie goals mušimą, bet ir apie gerą darbo etiką. Jei Charlton norės bent kažkiek pakovoti dėl geresnių pozicijų lentelėje, daug kas priklausys nuo būtent šio puolėjo goals, o kad moka juos mušti, tą yra įrodęs.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

England Championship 2023/24

blonde 05/05 11:00 σε 1 εβδομάδες to betslip
(Winner Full Event Leicester) @5.000 4/10
Championship aiškus favoritai Leicester turi puikia sudėti ir toli gražu neprarado daug žaidėju. Puiki stipri bei susižaidusi team tiesiog privalo grįžti į Priemier lyga ir tai padarys ir ne tik grįš bet ir win Championship titulą. Rungtynių daug kaip ir komandų bet geras suolas ir patyrė žaidėjai privalo žaisti puikiai ir win prieš žymiai silpnesnes team to pasakoje švęsti lygos titulą
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

England Championship 2023/24

Cize 05/05 11:00 σε 1 εβδομάδες to betslip
(Winner Full Event Ipswich) @5.000 4/10
Po praeito sezono antros vietos League One, Ipswich tiesiog skraido padebesiais sugrįžime į Championshipą. Tik vienas pralaimėjimas per 3 mėnesius, team rodo gerą formą sugrįžimui į aukščiausiąjį divizioną. team yra scoreusi oversiai goals šiame sezone. Namuose žaidžia nuostabiai - vidutiniškai muša po over nei 2 goals per rungtynes ir scoreė bent 2 visose 6 namų rungtynėse. koeficientas labai geras ir galima pabandyti šį statymą.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Championship - Top Goalscorer

Cize 05/05 13:10 σε 1 εβδομάδες
(Adam Armstrong – Championship Top Goalscorer Outright) @5.000 4/10
Nors Premier lygoje neblizgėjo, čia Championshipe jis turi visiškai kitą rolę ir jau yra įrodęs, kad gali dominuoti. Sezono pradžioje atrodo labai užtikrintai, ir jei tęs tokį pasirodymą viso sezono metu, tikrai galime tikėtis daug goals iš šio puolėjo.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Eurovizija - Belgium

Filosofas 05/11 20:00 σε 2 εβδομάδες
(win Euroviziją) @15.000 4/10
Gera, didingai skambanti daina su ryškia kulminacija pabaigoje. Didelis potencialas efektingam pasirodymui surengti. Tikrai galima įsivaizduoti, kad tokia daina laimi Euroviziją. Daina turėtų patikti tiek žiūrovams tiek komisijai. Atlikėjas, atrodo, yra aukštos klasės. Balsas geras, moka išjausti savo atliekamas dainas, ir apskritai į jį įdomu žiūrėti.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Eurovision - Italy

Zaukas 05/11 20:00 σε 2 εβδομάδες
Italy (To win) @4.500 7/10

jL - Spinx

1MORET1ME 05/12 14:00 σε 2 εβδομάδες
Spinx (Highest HLTV Rating) @1.800 8/10
Turnyras prasideda balandžio 23d, baigiasi gegužės 12d.

Jei žiūrėt grynai į šių metų reitingą - jl 1.16 vs spinx 1.15. Jl aišku ką tik tapo majoro MVP ir yra vertinamas aukštai. Visgi, nemanau, kad pavyks 1.20+ rating išlaikyt ir toliau. Aplamai manau NAVI turėtų maždaug max pusfinalius pasiekt. Tad šitas turnyras tiek pačiai NAVI teami, tiek jL turėtų būt jau prastesnis nei majoras. Jl aplamai pagal savo roles ir pozicijas išspaudžia kone maksimumą, nes neturėtų jis būti teams vedliu. Spinx yra vis dar top 5 rifleris. Praeitais metais buvo top 5 žaidėjas ir top 3 rifleris. Šiais metais trūksta kažkiek stabilumo, bet vis tiek išlaiko labai aukštą reitingą ir yra vienas savo teams svarbiausių ir bettersių žaidėjų.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

UEFA Europa League 2023/24

Swale 05/22 21:00 σε 3 εβδομάδες to betslip
(Winner Full Event Liverpool) @1.909 10/10

Euroleague - Fenerbahce

nistelrooyus 05/26 17:30 σε 1 μήνες
(Champion) @10.000 4/10
Vakar treneris Messina rungtynių Olimpia - Fenerbahce Peru metu sakė, kad Fenerbahce šiuo metu yra bettersią formą Eurolygoje demonstruojanti team. Nu ir negali ginčytis su krepšinio profesoriumi 😁 Šio statymo logika paprasta - Fenerbahce žaisdami taip kaip žaidžia dabar turėtų užsitikrinti namų pranašumą ketvirtfinalyje. Ketvirtflinalio serijoje turėdami namų pranašumą, kad ir su kuo besusitiktų vistiek būtų laikomi poros favoritais. O patekus į finalo ketvertą ten viskas sprendžiasi iš vienų rungtynių. Manau, kad koeficientas 10 už tai, kad Fenerbahce laimėtų 2 rungtynes finaliniame ketverte yra per didelis.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα
(Winner Full Event Aston Villa) @2.750 10/10