Select your timezone:
Select

Neteller

Neteller


  • NETELLER is a virtual money bank which is often used by gaming companies to transfer money. 


  • NETELLER registration is free and you can also get a free card by confirming your identity with which you can pay in most places over the World
  • How does NETELLER work?
  • When you confirm your NETELLER phone account, you have an opportunity to deposit your money into this account and pay for services and goods online from this account or using a credit card.
  • Rates of money transfers or withdrawals you can find here:
  • How you can pay with NETELLER online?
  • You can ask about NETELLER in our forum on this topic

At the moment there are no active Neteller picks, please come back later.

Τελευταία στοιχήματα

Arsenal - Chelsea

Daweedas 04/23 19:00 σε 10 ώρες
(Arsenal -2.5 corners) @1.750 5/10
Kampinių handicap:
Arsenal FC -2.5
Sv.
Kadangi namuose žaidžia Arsenalas, ir žaidžia dėl premier league titulo (vis dar lenktyniauja), pastangų tikrai bus iš šitos teams. Chelsea mirus šiam sezone, bet jie labai mėgsta prieš stipresnęs teams gerai sužaisti, dažniausiai ant lygiuju, bet visgi čia Arsenalas, kuris ši sezona labai gerai prasižaide, be jokių traumų (beveik), žaidžia pilna sudėtimi, todėl labiau tikiuosi atakuojančio futbolo iš Arsenalo, o kur iš chelsea labai tikėtinasi gynibiško, nes laimėt labai mažai šansu jiem, ypač kai traumu yra ir žaidžia svečiuose, net praeita karta kai namuose žaidė, arsenalas labiau ant chelsea vartu sedėjo.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Danilovic O. - Niemeier J.

regimantaspa 04/23 10:30 σε 1 ώρες
Danilovic O. @1.570 8/10
ATP Madrid ,paskutinis kvalifikacinis turas.. praejusiais metais Vokiete saleje "patikrino" Olga iš Serbia. Šiame turnyre ,ant šios dangos Olga turi nemažai šansu atsirevanšuoti) . Pastaroji pirmame ture gražiai nusodino progresuojančia Kolumbiete, o iskaitant, kad serbe bettersiai jaučiasi ant šios dangos, tai šiame susitikime ,man ji pranašesne.Aplamai Serbe Spain ,turi ir ITF turnyro aukščiausios prabos diploma)
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Flammes Carolo - Roche Vendee

darys 04/23 18:00 σε 9 ώρες
(Under 149.5) @1.850 6/10
Su Roche Vendee visada yra rizika, kad sužais ne taip kaip įsivaizduoju, bet toks totalas čia tikrai atrodo didokas. teams tarpusavyje žaidė jau 4 kartus šiame sezone ir dukart Carolo namuose underino (71-71 ir 64-59), o Roche Vendee namuose overino per 1 metimą (78-73 ir 73-79). Taip kad aš čia linkstu prie underio.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Mandlik - Gracheva

Kameronas 04/23 09:00 σε 1 λεπτά
Gracheva (0:2) @2.010 8/10
WTA Madrid, qualifications, clay. Gracheva kur kas aukstesnio meistriskumo zaideja. Po labai nevykusio sezono starto ji pilnai motyvuota grazintis prarastas pozicijas reitinge. Gruntas labai megiama jos danga, igauta Ghana nebloga forma, priesininke taip pat paranki eiti toliau.. Mandlik forma periodanti daug abejoniu, taip pat ginklai ant grunto pavirsiaus pries sios dienos priesininke kur kas zemesnio kalibro. Gracheva 2:0.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Saint Amand - Landerneau

darys 04/23 18:00 σε 9 ώρες
(-2.5 Landerneau) @1.850 6/10
Pagal visas tendencijas čia reikia imti namų Peru ir nieko negalvoti, nes paskutinius du sezonus tiesiog viskas taip vyksta šiame iškrintamųjų turnyre, bet... negaliu. Hainaut šiaip žaidžia prastai, o pirmose rungtynėse traumą gavo Lithard, kuri buvo pagrindinė įžaidėja su 7 points ir 4 asistų vidurkiu. Žaidė tik 3 minutes. Taip pat, Tahane su kažkokia traumele. Nežinau tiksliai ar jos žais ar ne.
Landerneau gretose pirmame ture nežaidė Okonkwo dėl galvos sutrenkimo, bet nepaisant to team Palaužė Carolo. Šiandien Okonkwo jau žais. Landerneau yra paskutinėje vietoje, tai joms verkiant reikia win prieš Hainaut, kuri yra tiesioginė konkurentė dėl išlikimo ir šiai dienai Landerneau atrodo geresnė team.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Lattes Montpellier W - Charnay W

darys 04/23 17:00 σε 8 ώρες
Charnay W (over 70) @1.850 8/10
Charnay namuose, galima sakyti, paleido auksinį šansą patekti į pusfinalį, nes pralaimėjo 15 points skirtumu ir dabar reikia išvykoje tiek atlošti. Namuose rungtynės nebuvo blogos, tiesiog nesusimetė savo metimų. Lattes, iškritus Linskens, neturi fiziškai stiprių centrų, todėl po krepšiu turi daug problemų ir eidavo dvigubint Charnay aukštaūgių. Jeigu šios spėdavo nusimesti kamuolį, tai Charnay visada išsimesdavo laisvą/apylaisvį tritaškį, tik problema, kad nieko nepataikė. Vienintelė Vilka sumetė 5 iš 6, kai likusi team vos 1 iš 22. Charnay tikrai ginklų bausti Lattes, tik klausimas ar pataikys ar ne į krepšį, o kadangi jos yra puolimo team, tai tikiuosi, kad pataikys. Plius reikai atlošti 15 points, tai ir tempo gal pridės didesnio ir bandys nuvarginti tas 6 Lattes žaidėjas.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Pellegrino Andrea - Gaubas Vilius

arniusx 04/23 11:00 σε 2 ώρες
Gaubas Vilius @2.050 8/10
Roma 2 Challenger. Gruntas.
Kvalifikaciją Ghana užtikrinai įveikęs gaubas sutinka tikrą grunto žaidėją Pellegrino, tai pajėgus Challengerių žaidėjas, bei didžiųjų turnyrų atrankų dalyvis, bet šiaip Peru be trijų Challenger finalų kiti rezultatai kukloki. Žinoma, patirtis, žaidimas Italy pliusai jam, bet Gaubas tikrai yra pajėgus mest labai rimtą iššūkį ir jau šiandien įveikti tokio lygio varžovą. Gaubo lubos ateityje tikrai aukštesnės nei Pellegrino, tad manau tą Gaubas parodys jau šiandien. Renkuosi Viliaus Gaubo Peru.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Eternal Fire - Astralis

iChew 04/23 14:30 σε 5 ώρες
Astralis @1.830 8/10
ESL Pro League

Patiko, kaip Astralis atrodė IEM Chengdu, nedaug trūko, kad atkrintamosiose įveiktų FaZe. EF LAN žaidžia gerai, bet jiems patinka būti autsaideriais. Šiandien jeigu ir yra autsaideriai, tai labai nedideli. Prieš pora dienų pralaimėjimo esminį mačą prieš Sashi ir nepateko į turnyrą. Vienintelis Astralio minusas čia yra map poolas, tikėtina, kad bus žaidžiami Overpass, Vertigo ir Nuke. EF pranašumą turi Vertigo ir Nuke mapuose, bet tikiu, kad Astralis gali pasiimti Peru. Kol kas daug nėra sužaidę ir juos Ghana sunku išscoutint.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Fruhvirtova Brenda - Rus Arantxa

arniusx 04/23 09:00 σε 1 λεπτά
Fruhvirtova Brenda (-1,5 game) @2.120 8/10
WTA. Madridas. Gruntas.
Jaunoji čekė Fruhvirtova šiemet dar nežaidė oficialaus susitikimo ant grunto, bet tra tikra grunto meistrė. Jos varžovė olandė Rus irgi puikiai žaidžia ant grunto, tiesa šį sezoną ji kol kas nežiba ir žaisri prieš talentingąją varžovę tikrai bus nelengva. Renkuosi kad Brenda Fruhvirtova win over games atėmus -1,5 game.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Fruhvirtova Brenda - Rus Arantxa

arniusx 04/23 09:00 σε 1 λεπτά
Fruhvirtova Brenda @1.920 8/10
WTA. Madridas. Gruntas.
Jaunoji čekė Fruhvirtova šiemet dar nežaidė oficialaus susitikimo ant grunto, bet tra tikra grunto meistrė. Jos varžovė olandė Rus irgi puikiai žaidžia ant grunto, tiesa šį sezoną ji kol kas nežiba ir žaisri prieš talentingąją varžovę tikrai bus nelengva. Renkuosi 17-metėa Brendos Fruhvirtovos Peru.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv

faster 04/23 17:30 σε 8 ώρες
(+7.5 Maccabi Tel Aviv) @1.800 8/10
Grantas ir Lessortas abudu dalyvavo vakaryksteje treniruoteje, bet ar jie 100proc pasiruose ir zais abudu nera aisku. Bet cia ne del ju imu Maccabi handicap, o del ju formos ir zaidimo. Panathinaikos kietas riesutas, zaidzia fantastiska sezona, bet ta pati daro ir Maccabi. Puiki forma, playine Nepal sansu baskams. PAO favoritai ir nors treneris su milziniska patirtimi tokio lygio rungtynese, bet dauguma zaideju neturi tiek patirties ir cia gali pirmajame mace Peru. Pas Maccabi visi vedliai amerikieciai, kuriu psichologija tokio lygio rungtynese atrodo tvirtesne.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Carlos Taberner - Ignacio Buse

samot 04/23 08:00 πριν από 58 λεπτά to betslip
(Carlos Taberner) @1.727 8/10
Vakar ėjau su Taberner 2-0, stebėjau mačą, neblogai tikrai jis atrodo. Grįžęs iš po traumos, matosi, kad vėl įgauna formą ant grunto. Ir šiandieninis varžovas nieko įspūdingo nenuveikęs ir pagrinde ITF žaidžiantis jaunėlis iš Peru. Manau, kad Taberner patirtis šiandien ims Peru per du setss, bet turim neblogą koeficientą už paprastą Peru, tad važiuojam su saugesniu variantu. Sėkmės!
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Limoges - Gravelines

faster 04/23 18:00 σε 9 ώρες
(Under 155.5) @1.860 8/10
Limoges po periodtos kosminio rezultatyvumo rungtyniu, nors team nera beganti ir neturi gero puolimo reitingo. Gynybos reitingas ties lygos vidurkiais, tempas taip pat. Puolimas prastesnis nei iprastos prancuzu teams. Itin svarbios rungtynes tiek Limoges, tiek Gravelines. Limoges kovoja del paskutines vietos atkrintamosiose, Gravelines del islikimo lygoje. Gravelines leciausia lygos team ir turi viena is prasciausiu puolimo reitingu. Sunku isivaizduoti auksta rezultatyvuma itin svarbiose rungtynese.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Barcelona - Olympiacos

mall89 04/24 19:00 σε 1 μέρες
(Ordinary Time Barcelona) @1.570 8/10
Barca demonstruoja gera forma ir krepšinį, ypač puolime, kur Oly bus sunku. Taip matysime kas primes savo žaidimą kam, bet pirmose rungtynėse tikiuosi Barca dominavimo, ką ji darė ir reguliareme sezone abejose rungtynėse kur abu pirmus periodnius Barca laimėjo 7 points skirtumu, tad čia manau galime pasitikėti Rubio ir ramybėle
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Bahcesehir Koleji - BV Chemnitz 99

mall89 04/24 16:00 σε 1 μέρες
(Over 164.5) @1.760 8/10
Komandų pataikymas Germany buvo prastas, bet ekipos vistiek surinko 159 points, dabar viskas kitaip Turkey manau bus atviras krepšinis, ką rodo Turkey lygos rezultatai. Taip su Varese nebuvo rezultatyvu, bet čia Chemitz kurie ir patys mėgsta rinkti points, o kai handicap yra net 11 points čia reikes paplušėti turkams, o žinant kad amerikonai be gynybos manau galima tikėtis finalinėse rungtynėse ir netipinio rezultatyvumo
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Zhejiang Guangsha - Guangdong

Haris333 04/23 11:35 σε 2 ώρες
Zhejiang Guangsha (+9.5) @1.950 10/10
Serijos score 2:0 Guangdong naudai, bet kas sekat CBA siu metu playoffus zino kiek skiriasi komandu zaidimas namie ir isvykoj. Gali namie 10-20 points skirtumu namie nugaleti, o isvykoj 20 pasikrauti... Lemiamos serijos rungtynes, spaudimas ant Guangsha peciu, bet moka jie pries Guangdong suzaisti, ir lemiamose rungtynese neisivaizduoju ju pralaimjnciu dvizenkliu skirtumu.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

B. Ellis - R. Berankis

menduz 04/23 03:30 πριν από 5 ώρες
R. Berankis (first set and match) @1.690 8/10
Shenzhen 3 challenger

Rycka pagavęs labai nebloga forma ir nors prieš pajėgiausius turnyro tenisininkus vis dar nesiseka bet prieš tokio lygio tenisininkus jis susitvarko ir tai daro gan lengvai. Ellis turi gera padavimą, bet Lithuania puikiai žaidžia prieš tokio tipažo tenisininkus ir čia manau nebus išsimtis ir Berankis win čia gan lengvai
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

R. Albot - T. Monteiro

menduz 04/23 09:00 σε 1 λεπτά
T. Monteiro @2.160 8/10
Monteiro labai solidus ir pajėgus tenisininkas ant grunto, o būdamas jaunesnis, aukštesnio reitingo bei jau laimėjęs prieš Albot vieninteliame tarpusavio susitikime ant grunto 6-2 6-2 manau ir čia yra pajėgesnis tenisininkas. Albot forma yra gera, bet Brazilas yra pajėgesnis ir su tokiu koeficientasu manau verta rinktis Monteiro
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic

mall89 04/27 17:00 σε 4 μέρες
Orlando Magic (Orlando Magic +1.5 Series Handicap) @2.240 8/10
4 ir 5 teams rytuose, reguliariame sezone pasidalinusios po 2 Peru, o jeigu skaičiuoti ir draugiškas tai Magic netgi laimi 3-2. Serija nusimato ilga ir nors labai stipriai Magic team netikiu, bet manau čia gali prireikti ir 7 rungtynių tad Magic manau gali pasiekti 3 Peru. Ekipos lygios ir viską lemia detalės ir aišku namų handicap, taip patirtis yra Cavs pusėje, bet čia manau bus dar visko ir po pirmų Magic pralaimėtų rungtynių koeficientas sukilo ir manau tuo galima pasinaudoti, nes ekipos lygios ir manau žais max serija, dar manau galima pasidėti, kad bus 7 rungtynes šioje serijoje
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers

mall89 04/28 00:30 σε 4 μέρες
Πάνω (5.5 rungtynių serijoje) @2.100 8/10
James ir Davis ne kartą jau įrodė kad gali padaryti neįmanoma ir laimėje NBA taurę šiame sezone manau turėtų rimtai kipti į atlapus ir čempionams Nuggets. Taip pirmąsias rugtynes Nuggets laimėjo, bet rungtynes Peru tik 3 periodnio pabaigoje. Taip jėgos yra Nuggets pusėje bet manau Lakers yra įgalus win bent jau 2 rungtynes šioje serijoje. Užtenka win 1 namie ir 1 išvykoje kas šiandieniniame nba yra labai logiška. Nuggets team nėra labai paranki Lakers ir šitam statymui reguliaraus sezono rezultatai prieštarauja nes 3-0 laimėjo Nuggets bet čia atkrintamosios ir manau Lakers gali bent jau šiek tiek revanšuotis už praeitus metus kai buvo swepinti 4-0
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα