Select your timezone: Select
petrazole

Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC

07/20 02:00
Προστέθηκε 2019/07/19 21:47 | 1 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 2

Προγνωστικό: Πάνω (3,5 goal) @1.870 6/10 +5.22

Angelų miesto derbis žinomas kaip “El Trafico”. Tai jau ketvirtasis toks derbis, ir jie pasižymi rezultatyvumu.
Galaxy klube, kaip visi žinome, viskas laikosi ant Zlatano pečių. Jis yra rezultatyviausias teams žaidėjas pelnęs 13 goals(3 visoje lygoje) ir atlikęs 3 asistus. Galaxy klubas šiuo metu užima 3 vietą Vakarų konferencijoje, per 20 susitikimų yra pelnęs 27 goals ir praleidęs 25. team žaidžia aukštais kamuoliais, skersuoja ir kabina kamuolius Zlatanui. Žaidimas grindžiamas kraštais. Gynyboje team prastai ginasi nuo kontraatakų ir sunkiai sekasi stabdyti indvidualiai stiprius žaidėjus. Šiandien šis klubas gali turėti labai rimtą netektį, neaišku ar žais saugas S.Lletget, kuris patyrė dubens traumą.

FC Los Angles yra neabejotinai bettersia šio sezono team, jie pirmauja lygoje pagal rezultatyvumą su 53 įvarčiais ir yra bettersiai besiginanti team praleidusi tik 17 goals,per 20 mačų. Šios teams neabejotinas lyderis yra Mexico C.Vela, kuris tiesiog terorizuoja visas teams. Jis yra rezultatyviausias lygos žaidėjas pelnęs 19 goals ir atlikęs 12 asistų. C.Velai puikiai talkina ir kitas puolėjas D.Rossi pelnęs 11 goals ir atlikęs 5 asistus. Ši team puolimą grindžia trumpais Peru, kamuolio kontrolę, dažnai atakuoja pasitaikius menkiausiai progai. Gynyboje ši team minusų neturi, vienintelis minusiukas yra oro dvikovos, kurias win sunkiai sekasi.

both teams nestokoja talento puolime, todėl čia turėtų būti goals festivalis. Taip pat bus idomu stebėti Zlatano ir C.Veloa netiesioginę dvikovą, nes prieš šį mačą Zlatanas trolino C.Vela viename iš interviu: 90min.com/posts/6414228-... ecause-of-course-he-does

Sėkmės su statymu!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)