Select your timezone: Select
petrazole

PSV - Basel

07/23 18:00
Προστέθηκε 2019/07/23 16:31 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 33.3%
  • Όχι: 22.2%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 44.4%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: PSV (handicap -1 goals) @1.950 5/10 5.00

PSV vasarą šiek tiek nukraujavo, komandą paliko kapitonas puolėjas goals mašina L.De Jong, ir gynėjai Angelino bei D.Schwaab. team per vasarą pasipildė periodais žaidėjais: nuomos pagrindais į ekipą atvyko krašto gynėjas T.Lato, iš Nicos klubo nusipirktas gynėjas O.Boscagli, prie klubo prisijungė sauhas I.Afellay kuris buvo be klubo, iš Leipcigo klubas nupirktas wingeris Bruma. PSV taip sugebėjo išlaikyti H.Lozano ir S.Bergwijn, kuriems buvo didelis dėmesys iš užsienio. Draugiškose rungtynėse PSV nerodė gero žaidimo, per keturias rungtynes pasiekta 1 Peru 1 draw ir patirti 2 pralaimėjimai. Šiandien jiems bus first oficialus sezono mačas. Komandoje šiandien neturėtų dar būti jau minėto I.Afellay, kuris nepasiruošęs dar rungtyniauti. Prieš mačą PSV treneris Van Bommel teigė,jog jie nenuvertina Basel ekipos, ir į šias rungtynes žiūri labai rimtai. Kitas svarbus aspektas, kad first rungtynes PSV žaidžia namie, todėl jie čia bandys išspręsti reikalus, kaip įmanoma better. Prognozuojama jų sudėtis šiam vakarui: Zoet, Dumfries, Lato, Viergever, Luckassen, Hendrix, Rosario, Lozano, Bergwijn, Bruma, Malen.

Basel team vasarą neturėjo per daug netekčių. Pasiruošime sezonui team atrodė labai gerai, iškovotos 4 Peru ir patirta 1 nesėkmė. Kitas aspektas, jie jau pradėjo sezoną, penktadienį savo čempionate iškovota užtikrinta Peru išvykoje prieš Sion ekipą 4:1. Kertiniais žaidėjais šioje ekipoje galime įvardinti puolančius žaidėjus: Albian Ajeti ir Luca Zuffi, kurie visuomet atrodo solidžiai. team neturi jokių netekčių. Prognozuojama sudėtis atrodo taip: Omlin, Widmer, Petretta, Fernandez, Comert, Alvarez, Frei, Zuffi, Stocker, Okafor, Ajeti.

PSV namuose visuomet atrodo įspūdingai, per paskutines oficialias 24 rungtynes namuose pralaimėta tik dukart: Barcai ir Interui. team yra itin motyvuota patekti į grupės etapą, kas pastaruosius metus tapo taisykle. Basel team Switzerland yra kažkas tokio, tačiau Europoje patriukšmauja retokai, šiandien jie susidurs su tikru iššūkių sustabdyti viena bettersių Europos komandų namuose, ir viena bettersių ir laisviausių puolimų, todėl jie gaus šiokį tokį reality checką. PSV stengsis viską išspręsti namuose, nes jų varžovai turi antras rungtynes namuose. Mano manymu namuose PSV sugebės triumfuoti bent dviejų goals Peru. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)