Select your timezone: Select
nousnou

Swole Patrol - MIBR

04/03 20:00
Προστέθηκε 2020/04/03 16:39 | 2 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 50.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: MIBR (-1.5) @231 7/10 +16.17

Na o dabar rimtai. Paskutinis grupės etapo turas ir abejos teams žaidžia dėl išlikimo. Aplink tik ir kalbama, kad jau žlugusi MIBR team, kad forma apgailėtina. Bet realiai tai tik kalbos. Nors šiame turnyre ir nenusisekė (1 Peru iš 4 mačų), bet jie ir koncentravosi labiau ties tuo pačiu metu vykstančiu Flashpoint1 turnyru. Yra skirtumas, kur Flashpoint1 prizinis yra milijonas dolerių, ir kur šiame ESL over nei keturis kartus under. Kad neseniai atsisveikinta su ilgamečiu teams treneriu (zews), tai teami tik į pliusą mano akimis.

Flashpoint1 brazilai iš 7 mačų laimėjo 6 ir yra turnyro lyderiai, kartu su Cloud9 bei MAD Lions. Dukart įveikti Gen.G, kurie be vargo Swole Patrol imtų kiekvieną savaitės dieną. Kas liečia šį turnyrą, tai nepaisant 3 pralaimėjimų šį mačą laimėjus jie vis tiek gali užimti 3-4 vietas ir toliau kovoti. Vienintelis kabliukas yra tas, kad reikia, kad tuo pačiu vykstančiuose mačuose laimėtų FURIA arba Liquid (At least one iš jų). Kas labai net realus variantas. Visa kita priklauso nuo brazilų, ir čia varžovas tikrai nėra stipriausias.

Kitas dalykas yra map pool'as. Stipriausi Swole Patrol map'ai yra Vertigo, Nuke ir Overpass ir juos visus MIBR žaidžia aukštame lygyje (apart Nuke, kurį vis tiek banina patį pirmą nuolat). Ką Swole Patrol darys prieš brazilų Dust2 man tiesiog sunku įsivaizduoti, kai yra pralaimėję paskutinius 9 kartus, įskaitant ir tokias apgailėtinas teams kaip Mythic, Just For Fun ir INTZ. Yra variantas, kad banins, bet tada palieka Mirage, kurio baisiai nemėgsta žaisti (ir kurį banino patį pirmą visuose 4 mačuose šiame turnyre).

Koeficientas saldus, baisiai daug value.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)