Select your timezone: Select
nousnou

Justin Gaethje - Tony Ferguson

04/18 22:00
Προστέθηκε 2020/04/07 19:11 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 66.7%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 33.3%
  • Ψηφίστηκε: 6

Προγνωστικό: Tony Ferguson @1.520 10/10 10.00

Visi tik ir kalba kokia nereali kova čia bus ir panašiai, bet visi pamiršta, kad Gaethje šiai kovai turi pasiruošti vos plius minus 10 dienų. Tai realiai bus be jokios pasiruošimų stovyklos, o kartu su koronos virusu dar ir visos sporto salės uždarytos..

Tony Ferguson tuo tarpu paskutinius 2-3 mėnesius turėjo intensyvų pasiruošimą kovai dėl UFC diržo prieš Nurmagomedov'ą ir čia bus bettersios formos. Sporto salės jam nemotais, nes Big Bear yra pasistatęs savo treniruočių field'ą ir ten su mažu skaičiumi žmonių visada ir treniruojasi. Tai jam tas karantinas visiškai nieko nepakeitė pasiruošimo atžvilgiu.

Kitas dalykas yra cardio, kurio Gaethje visiškai neturi. Laimėjo paskutines 3 kovas pirmame raunde, bet prieš šį run'ą buvo pralaimėjęs 2 iš 3 kovų ir visose jose jau antrame raunde jau vos pastovėdavo ant kojų dėl nuovargio. Kai tuo tarpu Ferguson kaip tik ir garsėja savo cardio ir kaip varžovus išsekina savo nuolatiniu presingu.

Aišku intriguoja Gaethje smūgių jėga, kartu dar yra ir labai neblogas imtynininkas. Bet jau kiek kovų Ferguson'as rodo, kad gali atlaikyti stiprius smūgius ir greitai recover'inti. O jeigu jau prieš ruso imtynes buvo pasiruošęs, tai nelabai manau ir Gaethje čia ką nors pasieks (juolab UFC jis dar savo imtynių visai nenaudojęs, kaip ir Ferguson'as, nors irgi turi gerą background'ą). Ferguson'as taip pat turės apie 15 centimetų reach advantage, tai tas tiesus Ferguson'o jab'as bus didelė problema Gaethje.

Ant grindų manau abejonių nekyla, kad juodą Jiu-jitsu diržą turintis Ferguson'as turi kur kas didesnį pranašumą, tai kaip ir pats Gaethje sakė darys daug smūgiu kojomis ir bandys nokautuoti varžovą. Pagal mane tai jis tam turi vieną raundą su puse kažkur (ypač žinant, kad Tony dažnai pirmame raunde apsižiūri, susiranda range'ą). Toliau išsikvėps (nes kojų smūgiai irgi daug reikalauja cardio) ir galiausiai ten bus vieni vartai.

Imčiau ir KO/TKO/Submission Peru drąsiai, bet kol kas neduoda, gal ir neduos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)