Select your timezone:
Select
2020/05/03 04:12 Πάνω (1st Half corners 4) @-138 8/10
 

Belarus. Sveiki. Trumpai apie apie komandu starta sezone ir apie pasirinkima.

Bate. Viena is bettersiai pazistamu komandu futbolo visuomenei, kuri rungtyniauja Belarus. Aisku, siuo sunkiu sportui metu, susidomejimas Belarus lyga isaugo periodta kartu, taciau tai neabejotinai laikina. Bet jei kalbant konkreciai apie Bate, team zinoma daugeliui, kurie bent kazkiek seka Europos lygos ar Cempionu lygos kovas. Taigi, septintasis turas siame sezone ir Bate zaidimas labai slubuoja kolkas. Ypac sunkus buvo sezono startas, kuriame team dar visiskai miegojo ziemos miegu ir nebuvo labai panasu i daugkartine Belarus cempione. team lyg ir kontroliuodavo kamuoli, kure, taciau truko tikslumo, gal kazkur sekmes, o gynyboje skyliu buvo over nei kiaurasamtyje. Taciau panasu, kad pamazu klubas pradeda atsigauti. Po daug keitimu, eiles pakeistu taktiniu schemu, Bate pradejo rinktis points ir po 6 turu ju turi 10. Ketverios rungtynes paeiliui, kur team nepraleido goals ( vienas mačas taureje ), nuteikia gan optimistiskai. Kalbant apie kampiniu pasirinkima ir Bate puse, tai, kaip jau minejau, team su kamuoliu zaidzia daug, kuria atakas, atlieka smugius, standartus ir kampiniu ju rungtynese dazniausiai netruksta. Jei kalbant apie last 5 Bate macus, tai toks statymas butu winas 3 kartus ir 2 kartus statymas butu atsauktas.

Neman. Senas, istorinis klubas, kuris labai skambiais pasiekimais pasigirti negali. Belarus stipriausios lygos wini jiems nebuvo pavyke. Tiesa, 2002m, team sugebejo iskovoti sidabra ir tai buvo didziausia ju Peru per visa turnyro istorija. Dar anksciau buvo wina taure, bet tai buvo labai senai, 1993m. Kalbant apie sviezesnius laikus, Neman sezonus dazniausiai baigia pirmajame desimtuke, taciau stipriausia ar, tarkime, pora stipriausiu klubu bei klubus, tokie kaip Neman, skiria didziule praraja. Daugeliu aspektu. Kalbant konkreciai apie kampiniu pasirinkima siam macui, tai Neman noras ikasti visiems varzovas ir agresija atakose. team stengiasi neuzsidaryti savo baudos aiksteleje, bando atakuoti, dazniausiai kontraatakomis, taciau jos neretai pasitaiko pavojingos, baigiasi smugiais ar standartais. Zinoma, kad pries Bate, motyvacija bus didele. Galime periodauti i 5 tura, kur Neman sveciuose zaide su kita garsia Belarus team Din. Minsk. Nors Neman pralaimejo 2-0, pirmajame periodnyje jie net zaisti nelabai leido aikstes seimininkams, turejo ir siokia tokia Peru kamuolio kontroleje, kas mane kiek stebino. Antrajame periodnyje paprasciausiai pritruko talento. Taciau Neman pavoju priekyje turetu periodi ir Bate klubui savo atakomis krastais, crossais ir t.t. Tuo labiau, kad tokiose rungtynese potencialiai silpnesni klubai labai susitelkia i standartus, nes butent standartuose yra ju didziausi sansai musti goals. Imant last 5 Neman macus, toks statymas butu 2 kartus winas, 2 kartus atsauktas ir 1 karta pralaimetas.

Nezinau ar reikia kazkokio apibendrinimo, tiesiog totalas kiek zemesnis vidurkiu ir zinant komandu zaidimo stiliu, galime tiketis duodamo totalo overio.

Sekmes

  • Ψηφίστηκε: 8
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

VGTL

Ευχαριστώ: 34

Ακόλουθοι: 0

  • Μονάδες -203.33
  • ROI -17.57%
  • W% 42.00%

Τελευταίες 10 προβλέψεις:

 
  • Συνολικές προβλέψεις: 156
  • Κερδισμένες μονάδες: 1006.67
  • W-L-T : 63-87-6
  • Μέσο Ποντάρισμα Μονάδων: 7.76
  • Πονταρισμένες μονάδες: 1210.00
  • Μέσες Αποδόσεις: 111.1
 

Αλλαγή μονάδας

-170-180-190-200-210-2202023 Ιούνιος2024 Μάιος

Στατιστικά αθλημάτων ανά κατηγορία

Στατιστικά στοιχηματικής εταιρίας

Στατιστικά ανά μήνα

Στατιστικά ανά ποντάρισμα

Σχόλια (0)