Select your timezone:
Select

Shakhtyor Soligorsk - Isloch Minsk

05/03 17:00 VGTL +5.81
2020/05/03 05:35 Πάνω (Shakhtyor Soligorsk 1.5) @-120 7/10
 

Belarus.

Susitinka teams, kuriu pajegumas siek tiek skiriasi ir cia pranasuma atiduociau Soligorsk teami. Nors turnyrine lentele rodo ka kita siuo metu, taciau i ja ziureti dar anksti. As cia pasikliausiu matytu vaizdu ir ne rezultatais, o zaidimu. Tuo labiau, kad renkuosi ne Peru, o namu teams goals.

Soligorsk startas Ghana sudetingas. Namie 3 rungtynes, vos 1 points ir vos 1 scoretas goals leidzia manyti, kad team tiesiog nezaidzia. Ir reikia sutikti. Taciau gyvybes zenklai pagaliau matomi, o siandien tikiuosi tos gyvybes ir realizacijoje. Sezono startas tikrai sunkus, daug nesusipratimu aiksteje. team atrode, kaip mokinuku burelis, kuris pirma karta susibure rungtynems del sokoladiniu medaliu, kur visi begioja kas sau, o atsiranda ir tokiu, kurie prarade kamuoli ar panasiai, atsitupe aikstes viduryje, mazais pirstukais pradeda kapstyti zeme su asarom akyse. Taip atrodo Soligorsk startas sezone. Sezono atidarymas namie pries Zhodino, kuri Soligorsk 5 dienas atgal 3-0 ( bendru rezultatu ) elimimavo is taures. Taigi, atidarymo mačas pralaimetas 0-1. Tada sveciuose 0-2 nesunkiai iveiktas Gorodeja. Atrodo, lyg viskas turetu buti neblogai, taciau tada vel namai, varzovas Neman ir turbut jau atspejote, tiesa? Dar vienas didziulis nusivylimas ir visiska impotencija atakoje. team 66% kontroliavo kamuoli, taciau per 90min 4 smugiai ir vos 1 i vartu plota. Toliau pralaimejimas 2-0 sveciuose Brest ( taure ). Bet cia zaidimas jau gyvas, akcentuotas ir su aiskiais tikslais. Nepavyko, taciau vaizdas aiksteje buvo grazus. Toliau vien dominavimas, taciau rezultatai liudni. Aiksteje visiskai uzdominuoti Smolevichi isvykoje, taciau FT 0-0, visiskai uzdominuota namie vs Slutsk, kur pralaimeta 1-2. Turbut uzteks pasakyti. Soligorsk smugius laimejo 24-8. I vartu plota 15-5. Po sios nesekmes 0-2 nukaltas Brest sveciuose ir tada fantastiskame mace 4-2 nugaletas tas pats Brest taures mace. Skaudus kritimas is taures, nes first mačas pralaimetas 2-0. Beje cia HT Soligorsk atsilikinejo 0-2. Tai daug pasako, atsigavimo zenklai zaidime akivaizdus ir faktas, kad team su charakteriu. Belieka tiketis, kad tas iskritimas is taures, teams nepaveiks neigiamai.

Isloch Minsk. Sezono startas toks, kokio tiketis turbut buvo sunku. Geraja prasme. Aisku, team nera silpna, dazniausiai konkurencinga ir kimbanti i atlapus daugeliui. Taciau asmeniskai as, buciau papurtes galva, jei kazkas man pries sezona teigtu jog Isloch Minsk po 6 suzaistu turu, bus 3 pozicijoje. Vis tik cia nemazai nuopelnu is Isloch noreciau atimti. Tvarkarastis susikloste Ghana palankiai. Verta pamineti, kad team net 5 susitikimus zaide namuose, o ir oponentai nebuvo patys stipriausi. Bene rimciausias varzovas buvo Slutsk ir jam Isloch pralaimejo 2-3. Po sio pralaimejimo 2-1 Peru vs Slavia Mozyr ir 2-0 pries Vitebsk, taciau ir viename ir kitame macuose, viskas galejo nesibaigti taip gerai. Vienintelis mačas, kuris buvo zaistas isvykoje, pralaimetas 3-1 Brest teami, kuri niekuo labai neissiskyre per pirmuosius turus. Darau tokia prielaida, kad Isloch Minsk prades po truputi strigti, kai pasipils mačai sveciuose ir tikiu, kad taip nutiks jau siandien. Isloch Minsk atakose atrodo neblogai, bet gynyboje susistygavimo truksta ir siandien tai turetu atsispindeti aiksteje.

Bendrai paemus, Soligorsk tiek sudetimi, tiek ir zaidimu ( mano asmenine nuomone ), atrodo rimciau siai dienai. Truksta tik siek tiek sekmes. Manau, kad siandien, Soligorsk turi puiku sansa isirasyti 3 points ir tiketina, kad neblogai pasigerinti scoretu/praleistu goals balansa.

Sekmes

  • Ψηφίστηκε: 10
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

VGTL

Ευχαριστώ: 34

Ακόλουθοι: 0

  • Μονάδες -203.33
  • ROI -17.57%
  • W% 42.00%

Τελευταίες 10 προβλέψεις:

 
  • Συνολικές προβλέψεις: 156
  • Κερδισμένες μονάδες: 1006.67
  • W-L-T : 63-87-6
  • Μέσο Ποντάρισμα Μονάδων: 7.76
  • Πονταρισμένες μονάδες: 1210.00
  • Μέσες Αποδόσεις: 111.1
 

Αλλαγή μονάδας

-170-180-190-200-210-2202023 Ιούνιος2024 Μάιος

Στατιστικά αθλημάτων ανά κατηγορία

Στατιστικά στοιχηματικής εταιρίας

Στατιστικά ανά μήνα

Στατιστικά ανά ποντάρισμα

Σχόλια (0)