Select your timezone: Select
gedmis

Ramos A. - Bautista-Agut R.

07/29 11:00
Προστέθηκε 2022/07/29 05:31 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 50.0%
  • Όχι: 14.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 35.7%
  • Ψηφίστηκε: 14

Προγνωστικό: Ramos A. @2.200 8/10 -8.00

Bautista praleidęs grunto sezoną, po to prasirgęs covid grįžo į kortus ir kolkas ten nieko nenuveikta pralošiama challanger lygio žaidėjams. Vakar Lehecka per daug nieko įpatingo nedarydamas vos nelaimėjo susitikimo, po to pats prarado aštrumą, užspaudė psichologija jį, tuo tarpu Bautista jokio žaidimo plano išėjus į kortą pamušinėsiu gal paeis, o nepaeina, nes 3 forhand iš eilės išmušt misija neįmanoma, jeigu varžovas keičia mušamą pusę pabėgt neįmanoma, net nebando, po to pradėjo ant backhando laikyt jaunuolį bet ir tai jis pabėgdavo nuo trade.. kai Lehecka pradėjo drebint tada prasidėjo nervų žaidimas o čia Bautita savo patirtimi laimėjo.
Ramosas tuo tarpu visus chalangerininkus šluoja, tiesa pastebėjau antras set jam neina kartais, bet čia reikia likt kuo šviežesniu finale tai stengiasi viską 2-0 užbaigt. Baisiai gauta nuo Ruud, bet jei neturi servo prieš Ruud pažaist ant grunto kiekvienam didelis iššūkis. Vakar kovojo su geru Marinezu ir puikiai atstovėta kur reik paspausta kur reik pasiginta, aštrumo netrūksta, kaip ir taktikos išnaudojant priešininko silpnasias vietas, Martinezas antram sete jau ir pats nebelabai lošė ir tikėjo, bet ne under už Bautista vakar pirmuose dvijuose setsose.
Tenisininkam bothem po 34 metus pažystami nuo senai, h2h atp lygiu 3-1 Ramoso naudai, nors Bautista pastarąjį penkmetį pasiekė over, bet dabar jis labai gilioje duobėje (sakyčiau apie chalanger lygį) o Ramosui puiki proga pelnyai laimėt turnyrą iš kurio pasitraukė visi S listeriai.
Labai realu ir 2:0

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)