Select your timezone:
Select
2022/08/28 01:19 (Great Britain) @420 3/10
 

Sveiki. Nesu first, kuris skelbia šitą prognozę, tačiau norėčiau čia kiek labiau išsiplėsti ir pateikti argumentų. Paprastai Eurobasket ir panašaus lygio mačų pasiūloje sunku surasti ką nors vertingesnio, tačiau šitas statymas, mano nuomone, yra puikus šansas gražiai atsidaryti statymų sezoną.

Žodžiu, C grupėj, kaip žinia, yra 6 teams: Greece, Italy, Croatia, Ukraine, Didžioji Britanija, Estonia. Pradėkim nuo klausimo, kas užims paskutinę vietą. Greece ir Italy yra grupės favoritės, iškart atmetam. Croatia turi kiek silpnesnę komandą, bet jų rezultatai yra labai neblogi: draugiškose vos neaplošė slovėnų (slovėnai pilna sudėtim), sutriuškino bulgarus, vengrus, tiesa, prasileido čekams. Vis dėlto ekspertai kroatams piešia šviesų periodą Eurobaskete ir tai yra team, kuri ir atkrintamosiose gali nukeliauti toli. Ukraine, aišku, šitoje grupėje yra vidutiniokai, bet vėlgi prieš slovėnus pralošė vos 4 points (tiesa, slovėnai buvo be Dončičiaus ir Zorano, bet ir Ukraine buvo be lyderio Mykhailiuko), labai padoriai sukovojo su italais, metė iššūkį ir suomiams. Lieka estai ir britai. Estai yra outsaideriai, bet jie sugebėjo pasiimti dvi Peru draugiškose, pagadino nervus ne tik Lithuania antrajame mače, bet ir slovėnams, kai įjungę naglumo režimą pirmavo beveik visą pirmą periodnį. Britai nežaidė NĖ VIENŲ draugiškų rungtynių, jiems tiesiog vienodai rodo. Taip, jie pateko į šitą čempionatą, bet ką tik atrankoje į Pasaulio taurę žaisdami mačą su belgais pasirodė kaip lavonai. Su sudėtim ten irgi čiūdai, rugpjūtį pasiskelbė 24 žaidėjus, bet ten nelabai ką gali rasti be, su visa pagarba, kibirų lygų žaidėjukų. Apie tai kalba ir rezultatai, pvz., mače su belgais oversiai points pelnė Hesson, Japan B (!) lygos žaidėjas, ir Soko iš London Lions. Realiai ką britai gali, tai pasiimti Peru prieš estus, bet ir ten, sakyčiau, estai turėtų būti nežymūs favoritai su tokiais žaidėjais kaip Kotsar ir Kullamae. Tad antrą Peru britai turėtų imti arba prieš kroatus, arba prieš Ukraine. Aišku galima sakyti, kad čia per daug spekuliuoju, nuvertinu britus, bet kai kurios kontoros jau period pasiūlą Eurobasketo mačams. Betsafe (tiesa, jie kažkodėl dabar nuėmė pasiūlą) britams stovėjo +12,5 linija prieš kroatus ir +8 prieš Ukraine, kitaip tariant, kombinuotas koeficientas už Ukraine ir kroatų Peru buvo maždaug 1,22x1,10 = 1,342. Uniclub dabar duoda sukeltą koeficientasą už Ukraine Peru, bet vis tiek tai būtų 1,55x1,11 = 1,72. Manau, neverta rašyti, ar yra šansų britams win prieš graikus arba italus. Betsafe ir 7bet ilgalaikėj pasiūloj duoda 1,80, kad britai win under 1,5 mačo, tai reiškia, kad, remiantis mano aukščiau aprašytu scenarijumi, britai prakiš prieš Ukraine ir kroatus ir baigtis su Estonia jau bus nesvarbi. Jeigu tariam, kad su Estonia jėgos apylygės, tai 1,72 dauginam iš 1,9 ir gaunam 3,26, toks gaunasi realus koeficientas, kad britai liks paskutiniai. 7bet tuo tarpu koeficientas yra 5,20.

Apibendrinant, šitie statymai (turiu galvoje paskutinės vietos prognozę ir under 1,5 win) yra didelis value ir aš nesuvokiu, kaip bookai šitą koeficientasą laiko. Gal britai merkia pinigus už savo iliuzijas (nors šiaip tokios pasiūlos nemačiau daug kur), bet realybė yra tokia, kad viskas čia turėtų baigtis kaip jiems būna įprasta (išskyrus šiuos metus) Eurovizijoje. Būna draugiški, būna šiaip didelės reikšmės neturintys mačai, bet čia tokie kaip Ukraine turi visus šansus eiti į aštuntfinalį ir pasiimti Peru prieš estus bei britus yra tiesiog būtina. Pats esu užsidėjęs 55 unitus ant under 1,5 ir 10 unitų ant to finish last. Limitai bent jau 7bet irgi buvo liuks.

Gražaus Eurobasket ir Peru mūsiškiams.

  • Ψηφίστηκε: 11
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Pikutuzas

Ευχαριστώ: 48

Ακόλουθοι: 0

  • Μονάδες -115.86
  • ROI -6.60%
  • W% 48.00%

Τελευταίες 10 προβλέψεις:

 
  • Συνολικές προβλέψεις: 226
  • Κερδισμένες μονάδες: 1647.14
  • W-L-T : 108-117-1
  • Μέσο Ποντάρισμα Μονάδων: 7.80
  • Πονταρισμένες μονάδες: 1763.00
  • Μέσες Αποδόσεις: -101
 

Αλλαγή μονάδας

-100-114-128-142-156-1702023 Ιούνιος2024 Μάιος

Στατιστικά αθλημάτων ανά κατηγορία

Στατιστικά στοιχηματικής εταιρίας

Στατιστικά ανά μήνα

Στατιστικά ανά ποντάρισμα

Σχόλια (0)