Select your timezone:
Select
2022/11/23 19:10 Ukraine W (-3,5) @-120 6/10
 

Euro Basket Qualification Women.
Pradžiai šiek tiek edukacinės informacijos 😁
Kam įdomu, tas nesunkiai susiras, kad šitas mačas yra FIBA lango dalis, tik dabar jau langas ne vyrų, o moterų, ir čia vyksta atranka į Eurobasket. Kokia situacija ten grupėje – čia jau lengvi namų darbai, neišsiplėsiu. Problema ta, kad žiūrint į praeito lango mačus gali būti neaišku, kokie realūs tų moterų rinktinių pajėgumai. Šiaip skeptiškai žiūriu į visokius reitingus, bet FIBA kaip tik atnaujino rinktinių įvertinimus, ir Lithuania dabar skirta 21-a vieta, o Ukraine – 12-a. Manau, kad bent grubiai tai leidžia susidaryti įspūdį, kokio rezultato čia tikėtis.
Na, o norint gilintis labiau, reikia žiūrėti į sudėtis. Lithuania sudėtis nuo praeito lango daug nesikeitė. Apibendrindami galim teigti, kad pusė žaidėjų yra iš Kibirkšties, kuri, kaip žinia, Eurocup demonstruoja neblogus rezultatus, ir kita pusė – iš kitų žinomesnių Europos klubų. Didžiausio indėlio čia galima tikėtis iš Labuckienės, žaidžiančios Eurolygos Uni Girona komandoje, ir galbūt Nacickaitės, kurios atstovaujamas klubas nėra toks stiprus, kaip Girona, bet pati Nacickaitė yra Ghana gerai pažįstamas Lithuania moterų krepšinio veidas. Ji vis tik buvo rezultatyviausia prastai pasibaigusiame paskutiniame Lithuania susitikime su prancūzėmis.
Einam prie Ukraine. Kiečiausias riešutėlis ten – neabejotinai Alina Jagupova, atstovaujanti Stambulo Fenerbahče ir ne kartą tapusi visos Eurolygos MVP. Vis dėlto ne per seniausiai ji patyrė dubens srities traumą ir dėl to praleido eilę mačų. Kita vertus, Ukraine šaltiniuose neseniai buvo patvirtinta, kad ji atstovaus rinktinę šiame FIBA lange, todėl panašu, kad Lithuania ji better ar prasčiau vis tiek performance.Be Jagupovos rinktinėje solidžiai sužaisti gali ir Tatjana Jurkevičius (taip, Lithuania pavardė) iš Gdynios Arka ar Kristina Filevič, kuri buvo itin rezultatyvi ankstesniame susitikime su prancūzėmis. Ukraine taip pat atstovaus gerai pažįstamos Uljana Dacko ir Viktorija Balaban, kurios jau spėjo tapti vienomis bettersių Klaipėdos Neptūno žaidėjų ir pasižymėti ne tik Baltijos lygoje.
Lentelėje situacija yra tokia, kad Lithuania tikrai reikia Peru, to siekti padės ir namų handicap, o rotacija atrodo ilgesnė ir gilesnė, negu Ukraine. Ukraine labai priklausys nuo Jagupovos, bet, jei ji tikrai žais, turėtų būti sunkiai stabdomos. Linkiu Lithuania sėkmės, bet iš lažybinės pusės esu linkęs rinktis Ukraine minusinę, kuri šiuo momentu yra tikrai nedidelė ir verta pabandymo.

  • Ψηφίστηκε: 14
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Pikutuzas

Ευχαριστώ: 48

Ακόλουθοι: 0

  • Μονάδες -115.86
  • ROI -6.60%
  • W% 48.00%

Τελευταίες 10 προβλέψεις:

 
  • Συνολικές προβλέψεις: 226
  • Κερδισμένες μονάδες: 1647.14
  • W-L-T : 108-117-1
  • Μέσο Ποντάρισμα Μονάδων: 7.80
  • Πονταρισμένες μονάδες: 1763.00
  • Μέσες Αποδόσεις: -101
 

Αλλαγή μονάδας

-100-114-128-142-156-1702023 Ιούνιος2024 Μάιος

Στατιστικά αθλημάτων ανά κατηγορία

Στατιστικά στοιχηματικής εταιρίας

Στατιστικά ανά μήνα

Στατιστικά ανά ποντάρισμα

Σχόλια (0)