Select your timezone:
Select
2023/06/05 07:30 Rytas (+9.5) @-143 10/10
 

Nežinau, man ir toliau atrodo negyva team yra Žalgiris kaip ir jų arena, kai atvažiuoja period šimtai sirgalių ir dominuoja, tai yra over negu graudu, kas Rytui vėl gi gaunasi pliusas, kadangi jaučia tikrai stiprų palaikymą, tiek namuose, tiek išvykoje. Nors logiškiau būtų laukti ir statyti ant penktų rungtynių, jeigu prireiks, bet kažkaip noriu tikėti, jog šiose rungtynėse atiduos maximumą Vilnius, kadangi ant penktų rungtynių jau turėtų susirinkti Kaunas priklausomai nuo aplinkybių ir kitų detalių kaip tam pačiam Vilnius pasibaigtų matchas.

Patys Kaunas jau pradėjo baimintis, kadangi jų žaidėjai, kai kurie atrodo, kad jau senokai čemodanus susikrovė. Žiūrint į Barzdeikį, tai išvis apgailėtinas už tokius pinigus žaidžia kaip eilinis LKL žaidėjas, sunkiai suvokiama, bet man atrodo visisiškai neturi kas rūbinė ten laiko. Ulanovo gestikuliacijos, pykčiai, atsikalbinėjimai duoda savų minusų vėl gi teami ir mano akimis, jis nėra tinkamas kapitonas, lyginant kai buvo rūbinėje Jankūnas, kuris neturėjo tokių toksinių savybių, kas teami galėtų pakenkti.

Rytas ir pirmose rungtynėse žaidė pagal savo planą, gavo skūron, nes nevaikiškai krito ir aišku neįgali gynyba davė savo, kas leido lengvai pabėgti ir nulaužti rungtynes. To pačio kontakto teisėjų brigada neleido ir negalėjo laikytis Rytas rungtynėse. Ką pamatėm Vilnius, tai manau čia įrodymas prie kontakto buvimo Rytas pajėgus kažkiek pasiginti, o žinant kokios svarbos šitos rungtynės. Mane tenkina koeficientasicientas parizikuoti. Žiūrint į Ryto legioną, tai tiesiog akivaizdus skirtumas, kai esi visiškas underdogas, tinkamas kolektyvas surinktas: Gorhamas, Kendale ir Fosteris ir kolumbietis ir turi ženkliai over motyvacijos pasirodyti, vėl kiek tenka stebėti bilietų pardavimus, tai nemažai palaikymų susilauks Kaunas Vilnius ir gali pagauti tą Žalgirį, netikiu, kad jiems kris tokiais pačiais procentais kaip pirmose rungtynėse. Nepamirškim to fakto, kad Rytas visiškai neturi teoriškai ko prarasti ir nėra ko baimintis pralaimėti Kaunas, tad įtampa neturėtų jų slėgti, nors ir atvažiave titulo ginti, tačiau kai esi underdogas, tai gerokai mažesnė atsakomybė yra krepšininkams ir spaudimo.

Taip, visiškai Žalgirio nenurašau, bet atsiradus menkiausiai įtampai, galima pykčių proveržio pamatyti pas tam tikrus krepšininkus, jeigu lygus matchas bus, tai gali labai pakišti koją Kaunas.

All in all, turiu pliusinę pasidėjęs kaip saugesnį variantą, bet tikiu stebūklais ir mėginsiu dabar gaudyti Ryto Peru.

  • Ψηφίστηκε: 10
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

martyko

Ευχαριστώ: 220

Ακόλουθοι: 0

  • Μονάδες -68.55
  • ROI -0.46%
  • W% 41.11%

Τελευταίες 10 προβλέψεις:

 
  • Συνολικές προβλέψεις: 1692
  • Κερδισμένες μονάδες: 15074.45
  • W-L-T : 682-977-33
  • Μέσο Ποντάρισμα Μονάδων: 8.95
  • Πονταρισμένες μονάδες: 15143.00
  • Μέσες Αποδόσεις: 165.9
 

Αλλαγή μονάδας

17010846-16-78-1402023 Ιούνιος2024 Μάιος

Στατιστικά αθλημάτων ανά κατηγορία

Στατιστικά στοιχηματικής εταιρίας

Στατιστικά ανά μήνα

Στατιστικά ανά ποντάρισμα

Σχόλια (0)