Select your timezone: Select
martyko

Spain W - England W

08/20 10:00
Προστέθηκε 2023/08/16 14:35 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 53.8%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 46.2%
  • Ψηφίστηκε: 13

Προγνωστικό: England W @2.850 10/10 -10.00

Įdomus šiuo metu koeficientasicientų išdėstymas, laiko nemažai iki finalo, bet nemanau, kad jie yra teisingi šiuo atvėju ir norisi pasidėti brites iš anksto ir nesukti galvos, reikia eiti iki galo su jomis.

Ispanės mano akimis negali būti čia laikomos favoritėmis, bet bookai mano akimis paslauga daro lošėjams , nors ir nemaža tikimybė, kad lygiom gali sužaisti, tačiau nežymiom dogėm laikyti ir over under neteisinga.

Spain rinktinė talentinga, turi nemažai talento, ypač siūlau atkreipti dėmesį - Salma Paralluelo, kuri po keitimo pakeitė bettersią Pasaulio žaidėją šiam momentui ir pakeitė iš esmės aštrumą Spain rinktinės, nemažai sukurtą pavojingų progų ir praktiškai viena išjudino Spain rinktinės laivą ir paskandino Sweden laivelį ir viltis.

England rinktinė mano akimis nemažai turi pranašumų, kalbant apie gynybą yra ženkliai tvirčiau sudėtos, gan protingos pražangos laiku ir vietoje (neskaitant James durnos pražangos po kurios gavo raudoną kortelę bei dviejų rungtynių suspensioną), tad čia vėl gi gera žinia, sugrįš James, kuri iki raudonos cards buvo bettersia England rinktinės žaidėja ir drąskė varžovių gynybą besustojimu. Šiandien apskritai labai patiko England rinktinės dominavimas aikštelėje, negalvojau, kad taip lengvai pavyks prieš Australia, bet čia jau varžybų taktiką pasirino Australia ir davė žaisti su kamuoliu.

Ir esminis dalykas šiose varžybose, kas mano manymų turėtų nemažai groti - patirtis. England rinktinė po laimėto Europos čempionato ir dabar turėtų būti laikomos favoritėmis mano galva. Taipogi noriu priminti, kad Sarina Wiegman yra jau treniravusi Pasaulio čempionato finalo dalyvę prieš periodtą metų t.y 2019, kuriame išvedė olandes į finalinį etapą bei nusileido JAV rinktinei, kas buvo logiška ir dėsninga tam momentui, kadangi olandės nebuvo kažkuom ypatingos, nebuvo nei talento tiek, nei itin garsių žaidėjų. Šiam momentui turi žymiai stipresnę rinktinę, taktiškai nemažai pasiekusi trenerė yra su dvejomis rinktinėmis laimėjusi Europos čempionatą bei dabar taikosi į Pasaulio čempionatą, kas irgi schematiškai yra svarbu, ypač moterų rinktinei.

All in all, koeficientas yra tikrai geras pabandymui, britės yra fiziškai pranašesnės, over patirties turi, trenerė over pasiekusi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)