Select your timezone: Select
martyko

Rangers - PSV

08/22 19:00
Προστέθηκε 2023/08/22 14:49 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 60.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 40.0%
  • Ψηφίστηκε: 5

Προγνωστικό: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες - ΝΑΙ (both teams score bei under 2.5 goal) @7.000 4/10 -4.00

Na įdomi dvikova nusimano, kuri baigsis lygiosiomis mano akimis.


PSV praėjusio sezono sidabrininkai itin gerai atrodo ir nuo pat pradžiu sezono pagavę itin rimtą formą, kas labai stebina mano akimis šiam momentui. Įdomu tai, kad praėjusiais metais finalinėje atrankoje jau šios teams buvo susitikusios ir tuomet šventė Rangers team, nors namuose ir sužaidė lygiosiomis, bet išvykoje Palaužė minimaliu rezultatu, tad motyvacijos tikrai nestigs PSV teami, nes šiam momentui better atrodo team, tad tam pačiam Rangers draw nebus toks prastas score atsižvelgiant į tai, kad neatrodo šiam momentui tokie pavojingi siaubūnai. Aišku, Rangers mėgins susikrauti Peru, tačiau nebus lengva žvelgiant į PSV.

PSV atliko rimtus sustiprinimus, kas duoda daug šansų praeiti finalinį etapą, pasiemė iš Barcos nuomos pagrindais Destą, pasipildė vasaros metu su nemažai pajėgių žaidėjų. Iš Bolognos nusipirko vietinį olandą Jerdy, iš Bayern Tillman jauną ir labai daug žadanti amerikoną bei Peru trejus metus atstovavusi olandą Lang Noa Belgium Club Brugge klubui, kuris ten buvo vienas iš geresnių žaidėjų. Tad rimtai padirbėjusi PSV šiam žygiui pasiruošus stipriai, jog patektų į UEFA.

Rangers Nepal gero įspūdžio, draugiškose prastokai atrodė, vietinę lygą pradėjo pralaimėjimu prieš Kilmarnockui ir po to sekė UEFA barjieras pusfinalyje atrankos vos įveiktas Šveicarų Servette klubas, kuris man nieko įspūdingo nesako.

Overall, manau PSV protingai žais ir neforsuos įvykiu, o ir lengva nebus, kadangi škotai mėgsta grubiau žaisti, nors galima kažką panašaus ir apie olandus pasakyti, tai man logiškiausias pagal dabartine formą yra draw, arba win PSV, bet linkstu labiau link lygiųjų bendrame kontekste, net nebūtų prastas Rangers score atsižvelgiant į visumą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)