Select your timezone: Select
martyko

Braga - Panathinaikos

08/23 19:00
Προστέθηκε 2023/08/23 08:01 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 71.4%
  • Όχι: 14.3%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 14.3%
  • Ψηφίστηκε: 7

Προγνωστικό: Braga (Both team to score and braga win.) @4.400 7/10 +23.80

Na įdomus matchas laukia, graikai išties gerai atrodo ir nėra visiškai statistai, taip, galime kalbėti apie tai, kad Marselio klubas nebuvo itin geroje formoje, nes neturėjo praktikos oficialiose rungtynėse praktiškai, tas galėjo kažkiek lemti rezultatą, tačiau graikai ne tik, kad neatsitraukinėjo ir antru numeriu nežaidė, bet ir patys kūrė progas kas mane verčia pamąstyti apie BTTS ir Bragos Peru. P.s turėsiu ir dar vieną betą iš šios poros, tai Bragos overį, manau maximaliai mėgins susikrauti pranašumą namuose.


Braga: Artur Jorge yra schematiškai puolimo treneris, mėgsta presinguoti varžovus ir manau čia ne vienas goals turėtų kristi iš Bragos pusės. Namuose žaidžiant superinė formą pagavę labai solidžiai žiūri, važiuoja per visus gan užtikrintai, turėjo netikėtų kluptelėjimų, tačiau tiek draugiškose solidžiai žiūrėjosi, tiek atrankoje į Čempionų lygą. Asmeniškai manau, kad turėtų Panathinaikos atsargiai žaisti, tačiau prasileidus vieną ar kitą goal turėtų ir patys pasistengti scoreti, nors nemanau, kad Panathinaikos visiškai atsitrauks, kadangi Jovanočius nelinkęs atsitraukti ir bando tiek kamuolį palaikyti, tiek savo progų susikurti, jeigu visiškai atsitrauktų, manau daug erdvių atsirastų kalbant apie periodą link vartų. Portugalų klubas turi nemažai jaunų ir talentingų vietinių žaidėjų, taipogi nėra statistinis vienetas ir pasistiprino periodais neblogais žaidėjais, neišsiplėsiu, bet tikrai neblogi Portugalai iš to pačio Marselio, Fenerio, Espanyolo, Lilles ir Sevillos ir dar daug kitų klubų, nemažai pasikeitė team nuo praėjusių metų, tačiau mano manymų labai solidžiai atrodanti ir gerai sustiguota būtent puolimui.

Panathinaikos kaip ir minėjau, pateikė gal ir staigmeną prieš Marselį, tačiau nebūčiau toks visiškai kategoriškas Panathinaikos atžvilgiu, tikrai savo kovingumu ir bandymu kontroliuoti kamuolį paliko itin gerą įspūdį, tikrai tokių pastangų nesitikėjau ir tokio solidaus žaidimo, gynyboje turi kiek problemų, tačiau irgi puolimas atrodo potencialo turi nemažai ir baust sugeba už kiekvieną menkiausią progą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)