Select your timezone: Select
martyko

PSG - Borussia

09/19 19:00
Προστέθηκε 2023/09/19 07:33 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 9.1%
  • Όχι: 36.4%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 54.5%
  • Ψηφίστηκε: 11

Προγνωστικό: X (ισοπαλία) @4.450 7/10 -7.00

Dar vienas įdomus matchas laukiantis, kuriame įžvelgiu rezultatyvias lygiąsias. Dortmundas savo paskutiniu matchu įtikino, jog nėra viskas ten taip blogai apart gynybos, kuri tiesas sakant itin šlubuoja, asmeniškai spėčiau 2:2 rezultatą, kuriame turėtų būti draw.


PSG manęs visiškai neįtikina savo žaidimu fermerių lygoje, periodtą Peru prieš kraupiai atrodančią Lyon ekipą bei Lens, tada draw su su vidutiniokėmis bei pralaimėjimas paskutiniame matche prieš Riterio atstovaujama Nice team. Daug klausimų perioda jų žaidimas, Mbappe po Messio ir Neymar išvykimo atrodo gavo nemažai pareigų tempti komandą už ausų, tačiau vienas lauke ne karys ir to neužtenka Peru. Taip, galima kalbėti, kad turi dar ne vieną gerą žaidėją ir be Mbappe, bet visiškai nesižiūri ir trūkstą jiems kažko toje dėlionėje, nors pirmu žvilgsniu atrodė, kad gerus sprendimus priėmė atsisakydami Neymaro paslaugų su tokiu požiūriu į futbolą, bet kol kas sunkiai ten klostosi Paryžiaus klubo futbolininkams.

Kitoje pusėje Dortmundas, labai nusivylęs jų pasirodymų overall, irgi neįkvepiantis sezono startas. draw su Bochumu ir lygos naujokais Heidenheim (kuriame pirmavo 2:0 namuose) ir pnš, tačiau po lango sužaidė su Freiburg, kuriame atsilikinėjo 2:1 ir po pademonstruoto charakterio sugebėjo lygint bei išplėšti Peru rezultatų 2:4 išvykoje, charakteris pademonstruotas su kaupu. Ekipos senbuviai itin prisidėjo prie tos Peru Hummelsas su dvejais įvarčiais bei Reus scoreė savąjį goal, kas leido įtvirtinti Peru išvykoje.

Overall, both ekipos yra toli gražu nuo savo formos, kalbant apie gynyba, kuri sunkiai egzistuoja pas both teams, daug klaidų daroma, nemažai be formos PSG komandoje, traumų išretinta team išgyvena ne pačius bettersius laikus, tad mano akimis čia gan logiška rinktis lygiąsias šiame matche šiam momentui.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)