Select your timezone: Select
martyko

Burnley - Manchester United

09/23 19:00
Προστέθηκε 2023/09/23 16:13 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 0

Προγνωστικό: Manchester United (Fernandes score goal) @3.500 7/10 +17.50

United neturi kur trauktis, points privalomi šioje poroje ir tam puiki proga. Taip, dabar sunku kažką besakyti, kai visiškai nenuspėta eiga rungtynių Germany, bet kažkaip norisi tikėti, kad čia velniai nieko netaupys ir eis optimaliausia sudėtim, kadangi jie ir taip neturi ko rinktis, kai praktiškai vienuolika žaidėjų traumuotų.

United visumoje su Bayern gerai atrodė rungtynėse, bet po vartininko grubios klaidos subyrėjo, bet iki tol mane švelniai tariant nustebino, kad sugebės pasiūlyti tokį žaidimą vokiečiams ir nekalbu apie tuos trys goals bereikšmius, kalbu apie pirmąją pusę iki vartininko klaidos, tikrai solidžiai atrodė, jeigu ten Eriksonas būtų firstis scoreęs galėjo kiek ir kitokią situaciją padiktuoti tiesa sakant, bes kas būtų jeigu būtų.

Žinom , United gynyba nėra rožėmis klota, daug gynėjų traumuota, tačiau Burnley nėra puolimo siautuliai, lygos naujokai dar turi nemažai dirbti, kad kažką rimčiau nuveiktų Premier lygoje, nesakau, kad negali scoreti, tiesiog labiau tikiu United įvarčiais ir jeigu reiktų spėti rezultatą, tikiuosi 1:3 0:2 tame tarpe. Tad renkuosi pranašumą ir svarstau United overį bei žaidėjo goal kas man atrodo visai sexy. over 2.5 overį su 2.95 bei goal score Fernandes su 3.5 koeficientas.

Kodėl renkuosi Fernandes, nes jo forma tikrai gera , nors ir pastaruosius du grajus nemušė, tačiau nuo rinktinės lango gerai atrodo, kuria žaidimą ir didžiausia tikimybė, kaip ir visada, jog jis muš penalty, kadangi turi Ten Hago pasitikėjimą mušant baudinius, tad čia dviguba value galvojant apie žaidėją ir gerą koeficientą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)