Select your timezone: Select
martyko

Arsenal - Tottenham

09/24 13:00
Προστέθηκε 2023/09/24 10:30 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 0

Προγνωστικό: Arsenal (score goal Martin Odegaard) @3.100 7/10 -7.00

Gan ankstyvas ir įdomus Londono derbis su tikimybę nemaža kalbant apie goals. Totte kiek mane stebina savo pasirodymais šiuo metu, labai daug sėkmės turi ši team overall, bet šiandien įsivaizduoju, kad vien sėkmės turėtų neužtekti. Arsenal iš esmės turi geresnę, jaunesnę ir talentingesnę sudėti, link ko linkstu, kad team net ir žaizdama dviems frontais, turi over šansų atsistatyti, negu vyresnio amžiaus futbolininkais, tad labai skirtumo neturėtų jaustis, Tottenham pliusas, kad išvis nežaidžia, tai bus visi kaip ir pailsėję ir turėjo nemažai laiko tam ruoštis.

Arsenal sisteminga ir gerai treniruojama Artetos, kuris nemažai sėmėsi patirties iš to pačio Pepo, kuriam talkino City gretose, tad jis puikiai moka paruošti team ir mokėsi iš vienų bettersių šiame dešimtmetį visų gudrybių. Europiniame kontekste, Arsenal neturėjo vargo su PSV, kas mane kiek nustebino, nes PSV fantastiškai atrodė iki Arsenalo, bet gavus juos iškart pasimatė, kad trūkstą aukštesnio lygio varžovų jiems ir kiek sugražino į realybę, kad nebus taip viskas gerai, kaip jie galimai tikėjosi. Kalbant apie Tottenhamą, minėjau, kad nemažai sėkmės savo paskutiniuose žaidimuose turėjo ir čia bus daug kontakto mano manymų stabdant Arsenalo kraštus ir visa mechanizmą. Tottenham iš esmės turi nemažai traumuotų žaidėjų, tai vėl gi jiems čia lengva nebus puikiai atrodančius gunnerius ir tikiuosi rezultatyvesnio nei įprastai matcho. Bendroje sumoje manau turėtų būti 3:1 score Arsenal naudai, tai turėsiu periodtą variantų rinkdamasis įvykius.

Rinksiuos ir vieną žaidėją, kuris pasižymės ir mano manymų čia bettersiai atrodo mano jau ne kartą pickitas Martinas Odengaard, kuris pastaruoju metu geroje formoje, tiek rinktinėje kiek teko stebėti, tiek grįžus po rinktinės. ( Koeficientas atžvilgiu čia verčiausias rizikos smulkiam pabandymui)

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)