Select your timezone: Select
martyko

Bayer Leverkusen - Heidenheim

09/24 13:30
Προστέθηκε 2023/09/24 10:50 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 1

Προγνωστικό: Bayer Leverkusen (Granit Xhaka score goal) @4.200 7/10 -7.00

Varžovai šį sezoną mane stebina bendrame kontekste, įdomi team, nors ir visų nurašoma, bet ne kartą teko stebėti, puikiai moka išeiti ant kontraatakų po menkiausios varžovų klaidos ir skuodžia kaip raketos ieškant savo progos. Faktas, kad prieš tokį Bayerį tą sunku bus daryti, bet labiau tikiuosi žioplos klaidos iš Bayerio, kurie tikrai jų nevengia daryti. team aukštai žaidžianti, presinguoja ir visa iš esmės kylanti team spaudžiant varžovus, nuo gynėjų linijos ir taip toliau, tad tinkamai kontraatakai svečiams bus ir klausimas, ar pavyks tą padaryti.

Svečių tris grajus žiūrėjau, nors ir nurašinėjau ir netikėjau jų sėkmę Germany lygoje, bet su kiekvienom rungtynėm savo žaidimu sugeba nustebinti, nebijo, neužsidaro ir bando ieškoti savo progas, lyg neturėtų ko prarasti, mėgaujasi žaidimu, duoda kontakto. Tad over sąlyginai didelis ir labiau tikiu, kad bus keturi įvarčiai šiame matche, tačiau linkęs rizikuoti dėl geresnio koeficiento, nes Bayerio potencialas milžiniškas ir jie man realiausi pretendentai su dabartiniu žaidimu konkuruoti su Bayern team šiai dienai.

Taipogi rinksiuos žaidėjo scoreto goal ir mano akimis verta pasižvalgyti tarp Palacios ir Xhakos. Smulkiam pabandymui pasirinksiu Granit Xhaka, jo meistriškumas man nekelia klausimų, paskutinius grajus kiek teko stebėti, tai forma puiki, tiesiog neperdaugiausiai jam progų atitenka smūgiuoti ir labiau ieškantis teams draugų, tačiau tikiuosi nemažai goal iš Bayerio pusės ir prie tam tikros situacijos Xhaka gali atrasti savo pirmąjį goal Bundeslygoje, o 4.2 koeficientas turi nemažą vertę.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)