Select your timezone: Select
martyko

Aston Villa - Brighton

09/30 11:30
Προστέθηκε 2023/09/30 10:49 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 0

Προγνωστικό: Both to score 1st half Yes @3.150 7/10 -7.00

Kadangi čia tikiuosi rezultatyvaus matcho, tai rinksiuosi pirmąjį periodnį both pasižymės su gan simpatišku koeficientu, nors kartais logiškiau rinktis antrąjį periodnį dėl spaudimo ir kt. dalykų, tačiau rizikuosiu ant pirmojo period

both teams patyrė pralaimėjimus Europiniame turnyre, Villa tragiškai kūrėsi progas prieš Legia, o Legia puikiai sugebėjo tinkamu metu kontraatakuoti ir pasiimti visus 3 points, kaip ir Brighton nors ir atrodė ženkliai geresni, bet klaidos nulėmė irgi tragišką rezultatą prieš AEK savų sirgalių akivaizdoje.

EFL turnyre gavo niuksą prieš Evertoną Villa ir akivaizdu, kad su išretėjusią sudėtim būtų sudėtinga Emery kariaunai kovoti visais frontais, tai taip ir nutinka, jog dėl nemažai traumuotų žaidėjų itin sudėtinga kautis visuose frontose, bet Premier lyga manau yra pagrindinis priotetas turėtų jiems būti ir atrasti jėgų kovojant su Brighton, kuris toli gražu šiuo metu su realizacija turėjo problemų tiek prieš Chelsea, tiek prieš tą patį AEK.

Asmeniškai čia tikiuosi bent 3-4 minimum goals ir Peru nedrįsčiau nei vienos imti, nors man simpatiškesnė team yra Brightonas, bet Villa iš esmės yra treniruojama solidžiai ir čia gali ir be tam tikrų žaidėjų kovingos draw man realiausias scenarijus. Spėčiau 2:2

Taipogi norisi pagriebti vieną žaidėją, kuris turi nemažą potencialą pasižymėti Evan Ferguson sugrįžęs į rikiuotę manau padarys savo, puikiai šiame sezone atsiskleidęs Fergusonas su tokiais kraštais ir atakuojančio pobūdžio futbolo sulauks ne vieno ir ne dviejų savųjų progų, o kadangi tikiuosi ne vieno goal, tai man visai patrauklus variantas. 18 metis šį sezoną turės mano akimis proveržio sezoną ir greitu metu gali būti sumedžiotas didžiųjų klubų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)