Select your timezone: Select
martyko

PSV - Sevilla

10/03 19:00
Προστέθηκε 2023/10/02 18:11 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 100.0%
  • Ψηφίστηκε: 2

Προγνωστικό: PSV (win ir Btts) @3.750 7/10 -7.00

Periodtos įdomesnių varžybų rytojaus UEFA čempionų lygos varžybose ir mano akimis čia vienos iš įdomesnių.

PSV ir toliau išlieka solidūs, nepaisant niukso stipraus prieš Arsenal išvykoje, nors jie nebuvo tokie blogi, kaip score sako: 4:0, bet better realizavo savas progas gunneriai ir pasiemė Peru, bet minimum vieno ar dviejų goals buvo verti PSV futbolininkai ir nežaidė užsidarę ir čia manau kitokio futbolo nereikia tikėtis. Sevilla manau visai palankus varžovas, nes irgi pastaruoju metu nežaidžia kažkokio super gynybinio futbolo ir čia PSV turėtų namie žymiai better pasirodyti, negu tą darė Arsenalu.

Sevilla irgi neblogai atrodanti team ir čia manau duos kovos su kaupu varžovams, neblogai atrodė paskutiniame matche su Barcelona, turi išvykoje parsivežę points iš Lens, nors tas varžovas jau nebe tas, lyginant su praėjusio sezono team ir sunku paaiškinti, kaip team momentaliai taip pasikeitė, bet tokios realijos.

Taipogi manau verta imti su high betu Luuk de Jong, arba su geresniu koeficientu Noa Lang, kurie puikiai atrodo šioje komandoje. firstis minėtas futbolininkas su daug patirties ir puikiai antrus metus atrodantis , tinka Bosz schematiškai, ne tik pasižymi įvarčiais, bet ir puikiai atranda teams draugus, puikiai pažįstantis Sevillos aplinka bei periodtą metų praleidęs Spain , tiek Barcelonoje turi ekstra vertės tam tikrais momentais , dėl to manau pasidėsiu stambiau, negu įprastai dedu ant žaidėjo goal.

All in all, PSV gerai vadovaujama team ir skaudus smūgis nuo Arsenalo nesumenkina jų puikaus komandinio darbo, nors žinoma lyga ir silpnesnė olandų, bet namie tikrai pajėgūs žaisti savo futbolą ir drąskyti Sevillos kirpėjus, o varžovai turės taikytis prie varžovų puolimo ir bandys savo atsaką surengti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)