Select your timezone: Select
martyko

Borussia Dortmund - AC Milan

10/04 19:00
Προστέθηκε 2023/10/04 06:11 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 100.0%
  • Ψηφίστηκε: 5

Προγνωστικό: Borussia Dortmund @2.400 10/10 -10.00

Dortmundas įsibegėja po mažu, forma gerėjanti ir manau galima rinktis jų Peru, varžovai tikrai stiprūs ir gerai atrodantis Milanas, matant kaip dominavo su Newcastle, tai čia manau bus ne ką mažesnė priešprieša tarpusavyje. Dortmundas neturi auksinės gynybos, atakuojanti team kaip ir būdinga Germany komandomis ir bent jau vieną manau score minimum Milanas, tad Dortmundui teks pasikliauti savo puolimo didžiąją dalį varžybų, nes gaus atsako garantuotai nuo Milano, klausimas ar ir toliau tokia tragiška realizacija bus. Kaip įprastai dalinuosi dažniausiai pastaruoju metu trejais statymais iš vieno įvykio, bet šįkart apsiribosiu vienu statymu Dortmundo Peru su itin geru koeficientu kas mano galva yra must griebti.

Milanas nors man visai patinka savo žaidimu, Giroud kaip senas vynas su metais vis better atrodantis ir aišku Leao labai patinka, kuris buvo viliojamas arabų dideliais pinigais, bet jaunuolis aiškius motyvus pasakė, Europoje jis turi savo tikslų ir dar nėra kažko įrodęs, kad periodis žaisti už kosminius pinigus. Dortmundas nors ir pradžioje man labai nepatiko sezono, daug problemų turėjo, bet po mažu tvarkosi ir juda į priekį. Treneris atrado auksinį startinį penketą, kuris pastaruoju metu Peru, Reus irgi kaip tikras kapitonas priminė apie save ir jau eilę rungtynių randa progą pasižymėti svarbiausias momentais ir dažniausiai tai būna kertinis momentas.

Asmeniškai kaip ne keista, tikiuosi nerezultatyvaus grajaus čia, nors ir aprašymas yra link overio, bet kažkaip manau protingiau žais Dortmundas ir visai kitaip atrodys UEFA žaidimo braižu, nors jų gynyba prastesnė mano akimis už Milano, bet jeigu duos erdvių Milanui, gali patirti fiasko, žinant kokia padėtis grupėje, nors dar tik pradžia turnyro ir antrosios turnyro varžybos, bet kai esi mirtininkų grupėje, turi koperuotis ir būti atsargesnis, nes kiekvienas points grupėje itin svarbus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)