Select your timezone: Select
martyko

Greece - Netherlands

10/16 18:45
Προστέθηκε 2023/10/16 08:40 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 22.2%
  • Όχι: 11.1%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 66.7%
  • Ψηφίστηκε: 9

Προγνωστικό: Netherlands (win ir btts) @4.150 5/10 -5.00

Labai rizikingas statymas ir tik mažą sumą statyčiau bendrame kontekste, bet manau nemažai vertės yra.

Greece yra gerai treniruojama, turi labai neblogą gynybą ir namų aikštės pranašumą, kas ir bus jų stiprybė šiose varžybose. Graikai viską darys žinoma dėl points mažu undersiai, bet klausimas, ar pavyks atsilaikyti prieš tokį puolimą kokį turi Netherlands rinktinė.

Netherlands rinktinė yra sužaidusi vienomis rungtynėmis under ir sekantys varžovai yra jų kišenėjė: Ireland ir Gibraltaro futbolininkai iš ko aišku tikimasi maximalaus points kraičio, tačiau nemanau, kad jie turi tokia prabanga atsipalaiduoti, kadangi Greece futbolininkai turi trijų points Peru ir jeigu čia įvyks kliurką nesulošus gerų varžybų jie gali labai pasibloginti sau pozicijas patekimui. Pirmiausia, Greece nors ir turės rimtą sau varžovą sekantį ir paskutinį atrankoje, bet kas ten žino kas France rinktinei susišvies, vieta jau pas juos garantuota grupėje ir gali net nesiardyti išvykoje dėl Peru bei nesivežti pačių bettersių futbolininkų tam matchui, o žinant graikus, kaip gerai geba dirbti gynyboje ir pasileisti plaukus į kontras puikiai vadovaujamo Poyetso, visko gali nutikti ir dėl to manau čia olandai negali atsipalaiduoti ir turi minimum dėl points kovoti ir maximum dėl Peru.

Faktas, kad lengva nebus įveikti graikų namuose, nes ir jų tokia situacija, kad gyvenk arba mirk su tokiomis pačiomis įdėjomis, bet jeigu reiktų objektyviai vertinti, tai sudėtys gerokai Netherlands futbolininkų lenkia savo meistriškumu. Ar verta imti paprasta Netherlands rinktinės Peru? - Ne, o ar tokį variantą su nemažu koeficientu imti, tikrai verta ir mano galva būtina, jeigu kažko čia tikiesi apskritai šioje poroje.

Overall, prognozuočiau 1:2 Peru Netherlands rinktinei dėl jų meistriškumo ir padėties, kuri gali stipriai komplikuotis blogai šias varžybs sužaidus, Netherlands rinktinė labai daug aštrių atakuojančių žaidėjų turi su geromis formomis overall, kurie savo klubuose žydi gražiausiomis spalvomis ir jiems teoriškai neturėtų būti sudėtinga Peru savo žaidimą rinktinėje, nes vienas kita puikiai pažįstantys.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)