Select your timezone: Select
martyko

Nantes - Reims

11/05 14:00
Προστέθηκε 2023/11/05 09:14 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 100.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 0.0%
  • Ψηφίστηκε: 1

Προγνωστικό: Reims (win ir btts) @5.100 4/10 -4.00

Čia galima manau parizikuoti šiame įvykyje, nors France lyga sunkiau prognozuojama, bet Reims man visai patinka, nemažai šiemet griebiau juos, galinti užsiausti, bet kartu gali klampinti savo varžovus į savo gynybą, taktiškai neblogai team pasiruošus ir mano galva yra galva aukščiau už varžovus šiame etape.

Minusas dėl ko Reims gali būti išties sunku, periodta svarbių žaidėjų neturi dėl traumų: Munetsi bei Nakamura, kurie buvo išties svarbūs ekipos žaidėjai, kurie prie žaidimo nemažai prisidėdavo ir tai gaili būti problema šiai dienai be jų verstis.

Tačiau šansas jauniems futbolinkams parodyti ko yra verti, turi periodtą įdomesnių žaidėjų, kurie gali pakeisti, Nantes gynyboje tikrai neblizga, nors namie atrodo gerai pastaruoju metu, emocinga team, bet Reims visa galva atrodo better kaip ir minėjau, tik klausimas, kaip įtakos tie du praradimai jiems, ar jauni žaidėjai pakeis juos šiai dienai, ar ne. Viskas priklausys ir nuo trenerio, kuris šiemet tikrai puikų darbą dirba ir ką leis vietoje tų minėtų žaidėjų. Will Still puikiai strateguoja, jaunas strategas šiemet visus stebina savo gabumais ir ateityje manau sulauks rimtesnių pasiūlymų. Žmogus neturint Pro licenzijos kuri yra reikalaujama treniruojant aukščiausios lygos komandą ir kiekvienas varžybas moka baudas už vadovavimą po 20k~ eur. Tačiau ką jis išdarinėja vos 30-ties yra išties verta pagyrų ir gal nėra taip skausminga mokėti tas baudas. 😁

1:2 rezultatą prognozuoju šioje poroje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)