Select your timezone: Select
martyko

Rangers - Sparta Praha

11/09 20:00
Προστέθηκε 2023/11/09 14:06 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 0.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 100.0%
  • Ψηφίστηκε: 1

Προγνωστικό: Rangers (win ir btts) @3.800 7/10 +19.60

Nukopijuotas nuo ankstesnio statymo varianto, tai per naujo nerašysiu, Rangers stipresnė team ir turėtų minimalią Peru win prieš varžovus, kurie irgi nepėsti, dėl Btts man klausimų nekyla, klausimas, ar pavyks Rangersams įrodyti savo pranašumą, kuris būtų gyvybiškai svarbus dėl turnyrinės lentelės vietos.


Na dar vieną variantą, kuris mano akimis patrauklus, koeficientas gal ir nėra pats didžiausias atsižvelgiant į riziką, bet tikimybė sakyčiau nemaža apart corneriai, kur mano akimis didokas siūlomas, tai kaip pažiūrėsi.

cards manau labai dėkingas over ir turėtų eiti su italu Davide Massa, kurio vidurkis siekia penkias cards per varžybas, čia aistrų daug turėtų matche būti, kadangi both teams dalinasi atitinkamai 2/3 vietas grupėje surinkę vienodą kiekį points, tačiau dėl goal kiekio Sparta yra aukščiau. Grupė labai idomi ir netrūkstą kovų, tad mano akimis čia bus kova su visomis ekipomis iki pat galo ir visos turi šansų išeiti sąlyginai į kitą etapą. Korneriai vėl gi priklausomai nuo rezultatų, svarbu anksti nepabėgti ir turėtų pasipilti vienas po kito bandant lygint rezultatą, nors ir pirmame tarpusavio susitikime buvo nulinės draw, tačiau ten jau progų realizacija buvo prastoka, Rangers namie mano akimis yra favoritė ir sakyčiau win 2:1 ir taip sau pagerins situaciją turnyrinėje lentelėje, dėl to man klausimų dėl goals kiekio nėra. Praha nebloga team ir tikrai pasiūlys kovos, tačiau Rangers forma iki šių rungtynių labai stipriai šoktelėjo į viršų ir turėtų būti intriguojančios rungtynės kovingumo prasme. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)