Select your timezone: Select
martyko

Stuttgart - Dortmund

11/11 14:30
Προστέθηκε 2023/11/11 08:34 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 25.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 75.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: Dortmund (win ir btts) @4.100 7/10 -7.00

Wow, tokio koeficiento net sapnuoti negalėjau ir manau čia galima stambiau dėti negu įprastai. Aišku, lengva nebus Dortmundui išvykoje, bet mano akimis krypstą į minimalią Peru šiame susitikime ir spėčiau score bus 1:2.

Dortmundas visas gaisrus puikiai užgesino. Pokale pasiemė Peru, kur jau iškrito Bayern ir Leipzigas, šį sezoną turi gerus šansus pagriebti Pokalą. Uefa irgi puikiai pasirodė prieš Newcastle ir įsitaisė pirmoje vietoje, ar better galima buvo tikėtis prieš rinktinių langą? Nemanau, bet tokia situacija įkvėpianti kiekvieną žaidėją ir teams stuffą ir paskutinis žingsnis liko pasigerinti situacija Bundėje pasiemant Peru svečiuose.

Su visa pagarba, Stuttgartui bus ir vėl sunku, kaip ir buvo sudėtinga prieš lygos lavonus Heidenheim, kurie 2:0 nugalėjo namuose. Aišku, score neatspindi įvykių aikštelėje, tačiau ne be priežasties score buvo neigiamas, nors potencialo buvo mušti bent 3 goals. Pirmiausia, kaip ir ankščiau minėjau be Guirassy jiems bus itin sunku realizuoti savo progas, praktiškai nuo vieno žaidėjo buvo priklausoma komanna, puolėjas praktiškai realizuodavo visas sukūrtas progas teams pirmu bandymu ir jo trauma yra gyvybiškai problematiška, nes neturi elementariai kuom pakeisti. Denis Undavui yra tas žmogus, kuris bandomas vietoje minėto žaidėjo ir jam sunkiai seksis manau užpildyti bent 50% to, ką išarinėjo Guirassy, kuris scoreė 14 goals per 7 rungtynes, neskaičiuojant Pokalo.

Dortmundas turi rezervu, kadangi prieš Newcastle pataupė savo resursus, Maleną ir sąlyginai tik antroje pusėje išleido Reus, kuris itin svarbus šiai teami žaidėjas, both teams turi over traumuotų žaidėjų, tačiau matant kaip Dortmundas atrodo, vis gerėjantis žaidimas apart kliurkos su Bayern, viskas tobūlai ir sistemingai veikia, bet visiškai nesureikšminu pralaimėjimo Bayern, nes ten metai iš metų tas vyksta ir yra psichologinės bėdos. Tad imsiu Peru ir bbts bei paprastą Peru šiame susisitikimę, labai jau sexy atrodo galimybės pasigerinti prieš rinktinės langą visuose frontose situaciją.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)