Select your timezone: Select
martyko

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

12/03 16:30
Προστέθηκε 2023/12/03 08:01 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 42.9%
  • Όχι: 21.4%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 35.7%
  • Ψηφίστηκε: 14

Προγνωστικό: Borussia Dortmund @4.900 7/10 -7.00

Na turbūt vienas įdomesnių savaitės matchų atsižvelgiant į formas ir kitus niuansus. Asmeniškai mėginsiu ne tik overį imti šių komandų, bet ir Peru Dortmundo su labai geru koeficientu. Taip, Bayeris yra šio matcho favoritai visumoje, fantastinė forma, puikiai veikiantis mechanizmas bendrame kontekste, Alonso darbas su savo kariauna yra tiesiog fantastinis ir gaunasi ėjimas prieš logika, tačiau nesuvokiu, kodėl yra taip nurašomas Dortmundas. Kas mėgsta under rizikuoti, tai verta paimti draw arba win su visai neblogu koeficientu, bet kadangi aš mėgstu riziką, tai pilnai surizikuosiu su Peru.

Ankščiau ar vėliau serijos nutrūksta kalbant apie Bayerį, tiek laimėtų paeliui rungtynių nedažnai pamatysi stipresniuose čempionatuose ir tai ką išdarinėja Alonso kariauna verta pagyrų ( jau minėjau), tačiau Dortmundas tikrai nėra toks dogas šioje poroje atsižvelgiant į žaidėjus, galimybes ir jų užsitikrinimą vietą čempionų lygoje, klausimas lieka, ar pavyks būti pirmiems, ar antriems. Matant, kaip sugebėjo šaltakraujiškai visus skeptikus nutildyti, tiek su Milan užtikrintai buvo sužaista, tiek su Newcastle, kas mane verčia tikėti Dortmundu, kad reikiamu momentu jie gali sužaisti tinkamui rezultatui.

Žinoma, lengva nebus, matamt kaip atrodo Wirtzas, kuris yra ant klaustuko dėl traumos ir nežaidimo su Werderiu, bet manau šiose rungtynėse eis va bank ir mes stipriausią įmanomą sudėtį Bayeris, nes galimybė atsiplėšti nuo tiesioginių konkurentų dėl prizinių vietų yra didžiulis, Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Hofmann ir Boniface šie žaidėjai atrodo fantastiškai vienas kita suprantantis ir didieji klubai jau medžioja šiuos žaidėjus dėl jų esamų puikių rezultatų.

All in all, žinau, kad rizikuoju daug žvelgiant į Bayerio fromą, puikų trenerio darbą bei esamus žaidėjus, tačiau, kad taip nuvertins Dortmundą niekaip negalėjau šiuo metu tikėtis visumoje ir matau value statyme mėginti užkabinti.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)