Select your timezone: Select
martyko

Everton - Newcastle

12/07 19:30
Προστέθηκε 2023/12/07 10:04 | 0 ευχαριστούμε
  • Ναι: 75.0%
  • Όχι: 0.0%
  • Δεν υπάρχουν απόψεις: 25.0%
  • Ψηφίστηκε: 4

Προγνωστικό: Newcastle (win ir over 2.5 goal) @3.300 7/10 -7.00

Turėsiu du pasirinkimus šioje poroje, kurie mano galva einami, nors ir nebus lengva čia šarkoms išvykoje prieš Evertonu futbolininkus, kurie kiekvienos varžybos yra aukso vertės kovojant dėl išlikimo lygoje, bet overall pasižiūrėjus į teams, šarkos yra ženkliai stipresnė team, turi gilesnę sudėtį, Everton išretinta traumų ir sunkiai tikiu, kad gali čia points iškovoti prieš šarkas, kurie po rinktinių lango Peru ir vėl įgauna pagreitį ir rinktiniu langas jiems išėjo į naudą.

Everton turi žinoma rezervų, ne tik motyvaciją pokovoti bent dėl points, bet ir turi periodtą žaidėjų, kurie mano akimis laiko klausimas kada pasižymės ir vienas iš jų Beto, kuris po neblogo sezono Italy Peru į Evertoną ir kol kas dar vis ieško savo goal, dar jėgų žydėjime futbolininkas ir mano galva dėl gan aukšto presingo jam čia palankios sąlygos atsidaryti savo goals sąskaitą, taipogi meškos paslaugą daro išretinta sudėtis: Calvert Lewin, Onana bei Gomes itin svarbūs praradimai, bet turi pavojingų žaidėjų tokius kaip: McNeil, Doucoure bei Harrison, kurie gali aštrinti puolimą prie minėto aukšto presingo šarkų ir surasti savąją progą.

Nors ir įtemptas premier lygos bei Europinio turnyro dalyviai Newcastle, bet juos matau iki galo kovojančius dėl prizinių vietų šį sezoną, patinka sudėtis, jaunų daug žaidėjų, energingų ir turi patyrusių žaidėjų kas yra svarbu visai teams brandai amžiaus chemija.

All in all berašant nusprendžiau parizikuoti su aukštais koeficientais tikėdamasis sėkmės, bet kaip bus, matysime vakare. Tai mano pasirinkimai bus Btts bei win šarkos su solidžiu koeficientu, Newcastle win ir over 2.5 goal ir itin rizikingas statymas tikint, kad pagaliau atsidarys BETO goals sąskaitą, koeficientas vertas mano manymų pagamblinimo prie visų aplinkybių. Good luck.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Σχόλια (0)