Select your timezone:
Select

SBOBET

SBOBET

Η SBOBET πρέπει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των φίλων του Ασιατικού handicap. Η εταιρία αναγνωρίζεται πως παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο της Ασίας και έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία για τις προσπάθειές της σε αυτού του είδους τα στοιχήματα. Ο σεβασμός τον οποίο έχει κερδίσει η SBOBET φαίνεται από τις συνεργασίες τις οποίες έχει δημιουργήσει με αρκετούς συλλόγους της Αγγλική Premier League.


  • Μια ευρεία γκάμα ποδοσφαιρικών και άλλων διεθνών αθλητικών γεγονότων είναι διαθέσιμη, καθώς επίσης και στοίχημα σε οικονομικά γεγονότα και σε διασκέδαση.
  • Οι εξαιρετικές αποδόσεις αποτελούν εγγύηση της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας.
  • Ταχύτητα: Η SBOBET επιβεβαιώνει τα κέρδη πολύ γρήγορα, πληρώνοντας και ενημερώνοντας τα αποτελέσματα.
  • Η υποστήριξη πελατών είναι υψηλής ποιότητας και εκπλήσσει με τα επίπεδα βοήθειας και ευκολίας στην κατανόηση των απαντήσεων. Προσφέρεται βοήθεια 24/7 μέσω τηλεφώνου, e-mail, ζωντανής συνομιλίας ή Skype.
  • Έως και 175 ευρώ μπόνους πρώτης κατάθεσης.
  • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδας και απλές λειτουργίες πονταρίσματος.
  • Καζίνο και παιχνίδια άλλα όχι πόκερ.
  • Δεν υπάρχει ζωντανή μετάδοση αγώνων.

Άνοιγμα SBOBET

At the moment there are no active SBOBET picks, please come back later.

Τελευταία στοιχήματα

Barcelona - Olympiacos

sarit 04/26 19:00 σε 12 ώρες
(+4.5 Olympiacos) @1.900 7/10
Pirmos varžybos kaip ir maniau baigėsi oly Peru, šiandien aš vėl einu su svečiais. Pirmajį grajų oly kontroliavo ir lemiamu nepasimetė ir sugebėjo iškovot Peru. Šiandien manau vėl oly turėtų kontroliuoti varžybų greitį, bei kaip ir praeita kart, taip ir dabar akcentuosiu, jog trenerių dvikova šitoje serijoje irgi daug lemia. Manau galima imt Peru, bet vėl renkuosi saugesnį variantą.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Fossa Huergo - Lizarazo

Kameronas 04/26 15:00 σε 8 ώρες
Lizarazo @2.250 8/10
ITF W Mosquera, clay. Lizarazo vietine kolumbiete, si sezona pradejusi 7-0 ant grunto, stipri forma, namu turnyras ir labai nestabili Fossa Huergo kitoje tinklo puseje. Lizarazo ir taip tenise pasiekusi kur kas over nei sios dienos priesininke, ir butu pasiekusi dar daugiaų jei ne kamavusios sveikatos problemos. Forma per gera kad ir toliau cia neiti su ja. Man favorite Lizarazo.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Barcelona - Olympiacos

mall89 04/26 19:00 σε 12 ώρες
(-5 Barcelona) @2.000 8/10
Na čia jau ypatingai svarbios rungtynes ispanams, kai Oly jau gali ramiai laukti rungtynių Greece, Barca čia turi rodyti charakterį. Pirmose rungtynėse Oly primėtė savo žaidimą tad antrose tikiuosi kad tai padarys Barca ir bent islygins serijos rezultata
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

CB 1939 Canarias - Peru

mall89 04/26 16:00 σε 9 ώρες
(Over 159.5) @2.100 8/10
Linija normali kaip pusfinalio rungtynėms, bet both ekipos orentuotos į puolima ir manau gali drąsiai Peru sia linija net ir pusfinalyje. both ekipos bėgančios ir renkančios daug points, tad tarpusavyje manau gali tikėtis puolimu paremto krepšinio
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Willem II - FC Groningen

raimike 04/26 18:00 σε 11 ώρες
(Over 2.5) @1.900 8/10
Likus 3 turams iki cempionato pabaigos lyderiai WillemII komanada priima Groningen team esancia 3 vietoje.teams skiria tik 4 points,tad maco svarba didziule.Tik dvi teams patenka i Eredivisie.Aisku dar lieka sansas uzemus 3 vieta,bet siandien niekas apie tai net negalvoja ir tikslas tik minimum 2 vieta.Siame mace favorita sunku rasti,nors bukmeikeriai siek tiek favotitu laiko Groningen.both teams lygoje yra tarp rezultatyviausiu ir nelaukiu cia gynybinio maco.Tuo labiau si lyga yra gan rezultatyvi ir kaip minimum cia bus manau 3 ivarciai.Koeficientas siam statymui visai neblogas ir tikrai verta imti.Sekmes
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα
Bertola R./ Escoffier A. @1.650 8/10
Chellenger Shenzhen3 ,hard... pusfinalis!
Vietines faunos duetas atrodo gresmingai) - turnyre nepralaimejo seto, eina Ghana užtikrintai.. bet, Europiečiu pora Šveicaras su Prancuzu , tai universalesni, pažangus vienetininkai, aukštesnio lygio sportininkai,megstantys ši žanra, judeje porose , su aukšto ) lygio dvejetukininkais, over tureje aukštesnio leveliu susitikimu. Manau meistriškumas turetu Palaužti ,vietinius išsišokelius)
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets

palaima 04/26 02:00 πριν από 4 ώρες
Κάτω (N.Jokic -1.5 3PT) @1.550 4/10

PHI 76ers - NY Knicks

palaima 04/25 23:30 πριν από 7 ώρες
(PHI 76ers) @1.440 5/10

Philadelphia 76ers - New York Knicks

palaima 04/25 23:30 πριν από 7 ώρες
Κάτω (OG.Anunoby -1.5 3PT) @1.700 4/10

Monaco - Fenerbahce

AvenGeR 04/26 17:00 σε 10 ώρες
(Monaco) @1.571 8/10
First mačas nenuvylė ir ten viskas galejo pakrypti bet kuria linkme. Reziume visam mace better atrodė Monaco bet pavyko su Sestinos 3PTs comebackint feneriui. Žiauru buvo kaip gale jie tas baudas svaidė pro šoną. Individualiai teams skiriasi, 1x1 žaidėju geresniu turi Monaco. Feneris pasiekė savo tikslą, atėmė pranašumą, aišku bandys cia vėlgi pasivogti ir antrą win. Tačiau daug klausimu dėl rotacijos, Įtariu nebus nei Motley nei Wilbekino, arba paaiškės tik prieš grajų jo savijauta, bet vėlgi gal jie nerizikuos su juo, nes žino kad esminiai mačai laukia namuose su full arena, kur jau dabar yra sold uotas, o Feneris namie bettersia sezono team. Mike James manau sužais kuras kas geresni mača, nes pirmam iš esmės jis kažkiek ir skandino komandą esminiais momentais. Manau bus kaip ir su Pao šiandien, 1-1.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

PHI 76ers - NY Knicks

AvenGeR 04/25 23:30 πριν από 7 ώρες
(-3.5 PHI 76ers) @1.640 8/10
Tas pats kas su Lakers, mirk gyvenk mačas 76ers, kaip jie neuždarė game 2 irgi kosmosas. Manau jau čia daug pykčio sukaupta bus, 76ers sirgaliai Ghana altyviai palaiko, team jeigu užsives čia gali nuvažiuoti ir dviženkliu skirtumu. Embiid prieš Harteinstain miss matchas čia man, vienas dalykas dėl ko nedominuoja, Joelio sveikatos problemos sezonu metu ir dabar. Maxey tiesiog nauja žvaigžde tapo kai atsikratyta Hardeno buvo. O ir pagalbiniu čia tikrai yra iš kuriu galima tikėtis iššovimo, Harris, Oubre Hieldas. Tie patys veteranai Batum ir Lowry visko matę, gali padeti teami. Na Knicks tikrai trūksta Randle, ir nelabai matau aš čia 0-3 po šios nakties mačo, tikiu jog užsikurs nuo pradžių sixers.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

LA Lakers - DEN Nuggets

AvenGeR 04/26 02:00 πριν από 4 ώρες
(LA Lakers) @1.860 7/10
Sunku suvokti kaip Lakers paleido tą +20 antroje pusėje. Galejo grįžti į LA visai kitos nuotaikos, su 1-1 rezultatu. Tačiau yra kaip yra, užburtas ratas prieš Nuggets jiems pastarieji metai. Aišku esminis dalykas nuostoliai rotacijoje. Bet na turi jie resursų win tas rungtynes, AD atrodo gerai, James kaip visada, prieš Murray metimą tą trajaką irgi galėjo susimesti ir viskas ten būtų kitaip. Esminis faktorius čia kaip sužais DLo ir Reaves arba Hachimura, faktas jog be jų indėlio čia nieko nebus. O visi trys sakyciau prapuolę šioje serijoje, apart DLo antram grajuj. Nuggets rotacija irgi nėra ten kazkas ilgo ir neįveikiamo. Esminis grajus LAL, jeigu nepaima šiandien, playoffai galima sakyti užsidaro. Lebronas atiduos viską manau, čia akmuo į jo legacy būtų gauti du metus iš eiles į vienus vartus nuo tos pačios teams.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

K. Khachanov - R. Bautista - Agut

menduz 04/27 09:00 σε 1 μέρες
K. Khachanov (-2.5 game handicap) @1.750 8/10
Na toks koeficientas manau tik dėlto kad Khachanoc žais pirmąjį matcha Madride, nors rusas labai geroje formoje ir čia manau turi tvarkytis su veteranu, kurį paskutinį apsiloše. Ispanas nežaidžia gerai ir stringa netgi prieš vidutinio lygio tenisininkus, o čia prieš tokį Khachanov nemanau kad ispanas kazka padarys doro
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

L. Musetti - T. Seyboth Wild

menduz 04/26 09:00 σε 2 ώρες
T. Seyboth Wild (+2.5 games handicap) @1.800 8/10
Brazilas nebe toks puikus kaip praėjusį sezoną bet vistiek labai puikus, o Musetti kaip visada nenuspėjamas ir manau jam čia sunku prieš stabiliai gerai paduodanti brazilą. Seyboth manau čia labai nuvertinamas ir drąsiai gali win bet manau pliusine yra bettersias varinatas ir gan saugus
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

S. Baez - L. Van Assche

menduz 04/26 12:00 σε 5 ώρες
S. Baez (-3.5 games handicap) @1.830 8/10
Na puikus gruntininkas Baez nelabai randa savo zaidimo pastaruoju metu bet prieš itin silpnai atrodanti prancūzą manau užteks tiek kiek yra. Tenisą forma gali labai lengvai ir greitai pagauti, o prancūzas su silpnu padavimu iš zaidimo manau turi nusileisti Baez tad čia toks handicap manau turi sueiti
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Barcelona - Olympiacos

faster 04/26 19:00 σε 12 ώρες
Πάνω (Laprovitolla 12.5) @1.990 8/10
Kertinis teams zaidejas puolime, nuo kurio zaidimo daug priklauso ir rezultatai. Be jo opciju puolime sumazeje, nes dauguma zaideju, nors ir auksto lygio, bet nera tiek i puolima orientuoti, kiek Argentina. Pirmose varzybose nejo grajus, 1/6 3PT, bet vis tiek baige su 9 points. Snaiperiai po prastu rungtyniu dazniausiai reabilituojasi.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Monaco - Fenerbahçe

faster 04/26 17:00 σε 10 ώρες
(Under 161.5) @1.850 8/10
Pasioverino Including Overtime pirmose varzybose. Kiek per gerai Fenerbahce atakavo is toli, nors zinoma tai bettersia puolimo reitinga demonstravusi team. Monaco nera i puolima orientuota team, su Mike James ne daznai atakos buna ilgos, cia atkrintamosios ir namu handicap atiduotas. Viskas prasides tik nuo gynybos. bothdvi vienos letesniu lygos komandu ir cia neduociau over 160 totalo. Pas Fenerbahce Motley buvo ant klaustuko, dabar prisijunge ir Wilbekinas su Biberoviciumi.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα
(-1.5 Galatasaray Istanbul) @2.280 8/10
Dar vienas Turkey lygos turas ir dar vienas Galatasaray susitikimas, vėl išvyka ir vėl geras koeficientas už būsimus čempionus. Šansas jau šiame ture pasiekti Fenerbache rekordinį 88-89 sezono points rekordą 93. Priešininkas silpnas ir drąsiai įveikiamas stipriai motyvuotai Galatasaray team kurie tiesiog šluoja savo priešininkus, taip buna ir mažesniu skirtumu bet team vid. muša po 2.5 goal per rungtynes ir laimi 2 goals skirtumu, bei jau nuo pirmo periodnio pradeda pirmauti su kuo ir einam toliau
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα
(Half Time / Full Time Full Event 2/2) @2.150 8/10
Dar vienas Turkey lygos turas ir dar vienas Galatasaray susitikimas, vėl išvyka ir vėl geras koeficientas už būsimus čempionus. Šansas jau šiame ture pasiekti Fenerbache rekordinį 88-89 sezono points rekordą 93. Priešininkas silpnas ir drąsiai įveikiamas stipriai motyvuotai Galatasaray team kurie tiesiog šluoja savo priešininkus, taip buna ir mažesniu skirtumu bet team vid. muša po 2.5 goal per rungtynes ir laimi 2 goals skirtumu, bei jau nuo pirmo periodnio pradeda pirmauti su kuo ir einam toliau
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Cambuur Leeuwaarden - Dordrecht

Rayban 04/26 18:00 σε 11 ώρες
(Cambuur Leeuwaarden) @2.460 2/10