Select your timezone:
Select

Skrill

Skrill



• Το Skrill αποτελεί τρόπο μεταφοράς εικονικών χρημάτων όταν επιθυμείτε να μεταφέρετε χρήματα σε κάποιο άλλο άτομο ή σε κάποια στοιχηματική εταιρία, γνωρίζοντας μόνο το e-mail τους. (Η χρέωση είναι 1%, με μέγιστο 10 EUR. Ο παραλήπτης δεν πληρώνει κάτι)
● Το Skrill χρησιμοποιείται πολύ συχνά από τις στοιχηματικές εταιρίες.
● Εγγραφή του λογαριασμού σας Skrill
● Αφού εγγραφείτε και συμπληρώσετε τις σωστές πληροφορίες και το email, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες αργότερα. Ωστόσο, κάθε φορά θα χρειάζεται να ταυτοποιήσετε την αυθεντικότητα των πληροφοριών. Θα είστε επίσης σε θέση να συνδέεστε με όσες διευθύνσεις e-mail θέλετε στον λογαριασμό σας Skrill.
● Μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Skrill με διαφορετικά νομίσματα.
● Το Skrill δεν έχει μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις!
● Πώς λειτουργεί το Skrill;
● Το Skrill είναι εικονικά χρήματα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταφέρετε χρήματα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό Skrill και στη συνέχεια σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε τα χρήματα αυτά σε άτομα που έχουν λογαριασμούς Skrill ή μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε επίσης να στείλετε χρήματα σε διευθύνσεις e-mail που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στο Skrill – τα άτομα που έχουν τα e-mail αυτά θα λάβουν μια ειδοποίηση και θα πάρουν τα χρήματα αμέσως μετά την εγγραφή τους.
● Οι χρεώσεις για μεταφορές χρημάτων και αναλήψεις υπάρχουν εδώ:
● Πως μπορείτε να πληρώσετε μέσω Skrill στο διαδίκτυο;
● Όταν πληρώνετε για υπηρεσίες ή για διαδικτυακά αγαθά, χρειάζεται να επιλέξετε μια μέθοδο πληρωμής που θα είναι το Skrill (εάν η εταιρία παρέχει τη συγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής, μπορείτε να δείτε το λογότυπο του Skrill στη σελίδα) και χρειάζεται να εισάγετε το e-mail του Skrill και το ποσό των χρημάτων και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην Ασφαλή Ιστοσελίδα του Skrill που ανοίγει. Τα χρήματα θα μεταφερθούν άμεσα.
● Όριο χρημάτων στο Skrill
● Κάθε πελάτης έχει διαφορετικό όριο μεταφοράς χρημάτων. Όλα εξαρτώνται από την επιβεβαίωση της ταυτότητας – θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα όρια επιβεβαιώνοντας περισσότερα για εσάς.
● Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια κάρτα Skrill η οποία είναι φθηνή και με την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε για κάθε υπηρεσία και προϊόν το οποίο είναι δυνατό να αγοράσετε με κάποια κάρτα.
Μπορείτε να συζητήσετε για το Skrill στο συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ μας.



At the moment there are no active Skrill picks, please come back later.

Τελευταία στοιχήματα

Baskonia - Anadolu Efes

Ojooo 03/28 19:30 σε 9 ώρες
Πάνω (Vanja Marinkovic score 15+ pts) @2.800 8/10
Vanja Marinkovic vienas is Baskonijos snaiperiu, kuris tik siame sezone, po to kai Peru i zvezda Rokas Giedraitis, tapo startines sudeties zaideju ir gauna zaisti virs 30 minuciu. Siandien jis metimu turetu atlikti dar over, po to kai Howardas del ligos negales zaisti.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Zalgiris Kaunas - Olimpia Milano

Ojooo 03/28 18:00 σε 7 ώρες
Πάνω (Laurynas Birutis score 10+) @2.550 8/10
Laurynui renkant points didele reiksme turi arena, ir kai veiksmas vyksta Kaunas, kad jis surinks dvizenkle points suma tampa dvigubai didesne lyginant su isvykom. Paskutines rungtynes Siauliai rodo kad pas Biruti siuo metu su metimu viskas tvarkoj, tad priklausys nuo EA kaip gebes gintis pries ji.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

ASVEL Lyon Villeurbanne - Monaco

faster 03/28 20:00 σε 9 ώρες
(+8.5 ASVEL Lyon Villeurbanne) @1.850 8/10
Neatrodo jau taip prastai ASVEL, kaip atrode vienu metu. O namuose zaidimas jau solidus, iveiktas Efesas, Milanas. team kovoja ir to užtenka Eurolygoje, norint kautis pries geras teams. 4 kartus zaide si sezona ir visus keturis kartus Peru svente Monacas dengdamas sia handicap. Atrodo neprotinga meginti pliusine, bet sioje sezono stadijoje ASVEL atrodo patikimiausiai. Visada yra sunkiau ta pacia team, ypac tame paciame sezone iveikti daug kartu. Monacui reikalinga Peru, bet bendrai vertinant situacija teams itin gera, gali po tu keturiu Peru si karta ir neivertinti varzovo.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Chad La Seu W - Gran Canaria W

darys 03/28 20:00 σε 9 ώρες
Gran Canaria W (-1,5) @2.100 8/10
Į Gran Canaria atvyko Ndour, pasikeitė treneris ir team iš dugninės tapo Top8 lygio team. Aišku, Top8 jau nebepasieks, bet dėl išlikimo lygoje atrodo abejonių lieka vis under. Po 4 Peru iš eilės Gran Canaria susilygino su Celta, o jei šiandien laimėtų, tai aplenktų ir Chad La Seu, nes turėtų geresnį tarpusavio santykį. Tiesiog fantastika kaip dabar žaidžia Gran Canaria.
Chad La Seu šį sezoną žaidžia labai banguotai. Išvykose nieko nelaimi, vos 1 Peru per 13 rungtynių, o namuose atrodo gali nugalėti bet ką (nes jau nugalėjo Gerniką, Avenid ir Zaragozą) , bet kitose rungtynėse gali ir pralaimėti kokiai Barcai, Ensino ar du pratęsimus tampytis su Araski.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Baskonia - Anadolu Efes

faster 03/28 19:30 σε 9 ώρες
Πάνω (Moneke, Chima (BVG) 13.5) @1.890 8/10
Neaisku kaip atrodys Howard siose rungtynese, nors ir Dusko sako jog jauciasi gerai. Dairantis i antras opcijas puolime, Chima Moneke atrodo vertas demesio. Megsta ne tik imtis iniciatyvos, bet ir pasigrazinti statistika. Emociskas zaidejas, greito krepsinio salininkas tad pries Efesa cia turetu jaustis patogiai. Suzaide prastas rungtynes pries Zalgiri, dabar rungtynes vos ne mirk arba gyvenk.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Besiktas JK - Bourg-en-Bresse

LeBron231 03/29 17:45 σε 1 μέρες
(Under 161) @1.855 10/10

Baskonia - Anadolu Efes

Povas2 03/28 19:30 σε 9 ώρες
Πάνω (Marinkovic 2,5 tritaskio) @2.360 8/10
Howardas nezais, kaip raso, tai jo dali metimu pasiims Marinkovicius. Vienas bettersiu snaiperiu, troicu issimeta daug. Gynybos pas Efes nera. Pirmam tarpusavio mace suleido 4 troicus is 8 zaidziant ir Howardui. Mano galva, koeficientas neturetu but didesnis nei 1,85.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

B. Zapata Miralles - B. Hassan

menduz 03/28 11:00 σε 42 λεπτά
B. Zapata Miralles @1.620 8/10
Girona challenger

Prasta sezoną žaidžiantis bet greitai forma pagauti galintis Zapata pagaliau žaidžia ant savo mėgstamiausios dangos clay. Čia ispanas labai solidus ir kadangi susitikimas dar Spain čia iš jo tikiuosi daug ką ir parodė firstis matchas turnyre. Hassan idomus bet nelabai pajėgumus tenisininkas ir čia aišku viskuo nusileidžia ispanui kuris manau turi vėl pradėti laimineti
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Zalgiris Kaunas - Olimpia Milano

raimike 03/28 18:00 σε 7 ώρες
Πάνω (over 157 points) @1.900 8/10
Zalgiris siuo metu 14 vietoje,na o Olimpia 10 vietoje.Taciau teams skiria tik viena Peru.Kovoje del 10 vietos vyksta tikrai inirtinga kova,nes visas burys komandu del to ir kovoja.Kaunas siuo metu pagave visai gera forma ir nenustebciau,jei jie ir siandien pasiektu Peru,bet visgi Milano vyrai patyre ir cia gal nesinori labai rizikuoti.zalgirio puolimas paskutiniu metu puikiai atrodo ir Milanui zaidziant Kaunas bus sunku apsiginti,bet mest reikes,o ta jie padaryti gali.Per paskutinius macus zinant,kad Zalgiris metė virs 90 points,tai kazko panasaus ir siandien laukiu.Tad 157 points both teams turi manau Peru.Sekmes
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Padova - U.S.Peru

raimike 03/28 19:30 σε 9 ώρες
Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες - ΝΑΙ @2.300 8/10
Padova siuo metu yra 2 vietoje,bet nuo lyderio team atsilieka Mantova atsilieka net 12 points.team nelaimi net 4 turus is eiles.Na o Peru siuo metu 16 vietoje ir paskutinius du turus nepralaimejo.Bet deja ji dar iskritimo zonoje ir points kaip oras yra reikalingi.Matant,kad siandieniniai sveciai visai neblogoje formoje,o seimininkai kazkiek ja prarade,tai nusimato apylygus mačas.Seimininkams bus tikrai sunku win,sveciams reikia points zut but,tad manau jie gali scoret,na o seimininkai zaisdami namuose taip pat gali bet kada pasizymeti.Tad siame mace laukiu goals ir i botheju komandu vartus.Sekmes
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Mouz - G2

False9 03/29 19:00 σε 1 μέρες
Mouz @1.757 8/10
Esu G2 organizacijos didelis fanas nuo 2016, tačiau statymuose reikia vadovautis logika, o ne jausmais. Ir čia negaliu nepaimti Mouz tokio koeficiento, kai ji turi vien Peru, aukščiausiai įvertinta team iš viso majoro su 1.32 rating’o. Jimpphat (1.50), xertioN (1.45) du bettersi turnyro žaidėjai, Brollanas (1.36) irgi patenka į top 5. Torzsi patenka į top 8 su 1.34. Visa team puikioje formoje, tik siuhy prastesnė statistika, bet tai yra todėl, kadangi jis igl ir viską daro puikiai, nes team laimi ir sugeba padaryti, kad visa team spindėtų individualiai. teams treneriai yra danų duetas sycrone ir asistentas Xyp9x - danų cs legenda, kuri laimėjo 4 majorus, tad patirties įskiepys, o publika Kopenhagoje manau, kad tikrai palaikys Mouz dėl šio daniško akcento. Kalbant apie G2, tai turėjo iškristi prieš VP, bet išgelbėjo tai, kad Jame ant 11-11 užcrashino kompas ir laimėjo lemtingą roundą, kurį būtų 99.99% pralaimėję. Niko ir Hunteris abu nusivažiavę, Hooxi išvis didžiausia pajuoka šiuo metu, nes šaudyt visiškai nesugeba, VP atakavo site’us, kuriuos jis gynė, manau tai darys ir Mouz. Nexa taip pat prastas. Nekenčiu šio rosterio, ypač Hooxi-Nexa turėti kartu yra kvaila. Vienas geras žaidėjas m0nesy, kuris neturi patirties majoro play offuose ir vienas neištemps. Jei statyt, tai tik už Mouz.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Eternal Fire - Natus Vincere

False9 03/29 16:00 σε 1 μέρες
Natus Vincere @1.877 8/10
Einu prieš turkus, kurie turi visų pirma under patirties. Antra, manau jie overperformina pažiūrėjus kokius žaidėjus turi. Xantares gerai, top, bet visi kiti yra average, w0xic nugyvenęs savo piką. Navi turi formoje wonderful, jL, majoro laimėtoją b1t, Aleksi puikiai strateguoja, problema yra tik iM, kuriam šis turnyras sunkus, susilaukia labai daug kritikos, bet žinant jo sugebėjimus, prisiminus 2023m majorą, kur jis buvo ANTRAS pagal rating’ą turnyre su 1.35, first Zywoo su 1.39 - skirtumas nedidelis. Tikiu, kad šita 3 dienų Peru išeis rumunui į naudą ir jis susikaups. Pažiūrėjus į map poolą irgi matau Navi pranašumą. Navi užbanins Inf ir Mir, o visą kitą better sugeba žaisti už turkus. Manau Navi ims
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Zalgiris Kaunas - Olimpia Milano

False9 03/28 18:00 σε 7 ώρες
Zalgiris Kaunas @1.770 8/10
Žalgiris nuostabioje formoje, namuose prie Trinchieri 6W ir tik 1L prieš Oly. Šiandien atvyksta Milanas, kurie visus nustebino įveikdami Fener ir Monaco, tačiau manęs šie rezultatai nebaugina, nes net prie Kazio žali išvykoje ant 13 points patvarkė italus. Messina neseniai jau buvo teigęs, kad jie labiau koncentruojasi į vietinį čempionatą, kadangi jau buvo praradęs viltis, bet dabar jų atsirado, 10-i, bet Žalgiriui motyvacijos prie pilnos arenos irgi netrūksta, dar bando daryti stebuklą, o Olimpia šį sezoną išvykose labai prasti (3W 11L). Judu su Lithuania team
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Cloud9 - Vitality

False9 03/28 16:00 σε 5 ώρες
Cloud9 @2.100 8/10
Cloud9 šiame majore 7win ir vienas pralaimėjimas Spirit, ko gero bettersiai teami šiuo metu. Vitality pralaimėjo Eternal Fire, paskui trys Peru prieš silpnas skipas ir visas vargo, prieš Complexity pralaimėjo map’ą, decideryje po pirmos pusės netgi atsilikėjo. Igl Apex’as po grajaus sušaukė: “holy shit we were so bad but they are even worse”. Patys Vitality supranta, kad prastai žaidžia, Zywoo lyderis buvo pranešta sirgo, nežinia ar atsigaus per tas tris dienas, prastai šiame majore atrodo jis pagal savo standartus. Majore tarp top 8 nėra nei vieno Vitality žaidėjo, o iš C9 7-oje vietoje sėdi Ax1le su 1.35 ratingu. Tikrai puikios formos. Apskritai visi 5 žaidėjai puikiai atrodo, nes visų ratingas 1.10+, kas yra neįtikėtina, visi gerai Peru. team įvertinta 1.19, o Vitality vis 1.09. Zywoo bandys ieškot awp battle, bet neras, nes dažniausiai C9 bus su 5 riflais, aišku Boomicius kartas nuo karto paima awp, bet rusų team jau įveikė neseniai Vitality RMR, manau pakartos ir šiandien.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Virtus - Panathinaikos

iChew 03/29 19:30 σε 1 μέρες
(-2.5 Panathinaikos) @1.830 8/10
Galima sakyti, kad Eurolygoje kai kurioms komandoms atkrintamosios jau prasidėjo. "Virtus" forma labai kritusi, turi problemų ir su traumomis. Tai team, kuri laukia, kad greičiau pasibaigtų reguliarusis sezonas, nes jeigu reikėtų žaisti dar 10 rungtynių, tai gal ir iš įkrintamųjų ribos iškristų. "Panathinaikos" teami tai labai svarbios rungtynės dėl vietos pirmajame ketverte ir namų aikštės pranašumo TOP 8 etape. team žaidžia tikrai gerai, todėl nors Bolonijoje ir nėra lengva, renkuosi geresnę komandą.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

MOUZ - G2

iChew 03/29 19:00 σε 1 μέρες
MOUZ @1.760 8/10
PGL Major Copenhagen

G2 šiaip ne taip išsigelbėjo prieš Virtus.pro, tačiau žaidimas tikrai nebuvo geras. MOUZ į atkrintamąsias ateina kaip viena bettersių komandų. Paskutinį etapą įveikė be pralaimėjimų ir nerimo gali periodi nebent tik tai, kad team neturi daug patirties prieš žiūrovus. Čia G2 turi kur kas didesnį pranašumą, tačiau G2 nekelia jokio pasitikėjimo. MOUZ turi puikią galimybę žaisti Major turnyro finale, įveikus G2 lauktų EF/NaVi, kurios yra tikrai įveikiamos. Pagal žaidimą MOUZ šiuo metu geresnė team.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Eternal Fire - NaVi

iChew 03/29 16:00 σε 1 μέρες
Πάνω (2.5) @1.870 8/10
PGL Major Copenhagen

Mačas 50/50, NaVi turi pranašumą žemėlapių pasirinkimuose, nes banina Vertigo, kas yra bettersias EF mapas. Didelė tikimybė, kad EF žais Inferno, kur turi didelį pranašumą. both teams turėtų win savo pasirinkimus ir viskas spręsis trečiajame žemėlapyje. NaVi dažnai žaidžia tris žemėlapius, nesvarbu, ar tai būtų stipresni ar silpnesni varžovai.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Baskonia - Anadolu Efes

iChew 03/28 19:30 σε 9 ώρες
(-3 Baskonia) @1.800 8/10
Nei viena iš komandų nežaidžia gerai, tačiau "Anadolu Efes" nekelia jokio pasitikėjimo. Per visą sezoną išvykoje laimėjo vos du kartus. Paskutinėje išvykoje sugebėjo pralaimėti prieš Asvel, o praėjusią savaitę namuose vos išsigelbėjo prieš "Alba". Abejoms komandoms tai labai svarbus mačas, "Anadolu Efes", galbūt, netgi lemiamas. Einu su namuose žaidžiančia team, o pats statymas yra labiau prieš "Anadolu Efes" nei už "Baskonia".
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Spirit - FaZe

iChew 03/28 19:00 σε 8 ώρες
Spirit (-1.5) @2.300 8/10
PGL Major Copenhagen

Spirit šiuo metu yra bettersia CS2 team ir su jais eiti galima tol, kol pasimatys formos kritimas arba kol kitos teams išmoks prieš juos žaisti. Kol kas tai sunkiai įveikiama team. IEM Katowice pamatėme, kad ir prieš žiūrovus team gali rodyti gerus rezultatus. Prieš FaZe laimėjo paskutinius du kartus 2:0 ir 3:0. FaZe paskutiniuose mačuose nežaidė labai gerai ir nors daug kalbama apie tai, kad atkrintamosiose team žaidžia kur kas better, kas yra tiesa, Spirit yra finalo vertas varžovas ir kaip pats karrigan sakė, nesvarbu ar užims aštuntą ar antrą vietą, reikia įveikti visus varžovus.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Cloud9 - Vitality

iChew 03/28 16:00 σε 5 ώρες
Vitality @1.710 8/10
PGL Major Copenhagen

ZywOo paskutiniame mače žaidė sirgdamas, todėl nieko keisto, kad rinko tokius prastus skaičius. Cloud9 kol kas žaidžia tikrai solidžiai, tačiau jie vis dar nekelia man jokio pasitikėjimo. Vitality tikrai nėra pačioje bettersioje formoje, tačiau potencialas kur kas didesnis. Žaidžiant prieš Vitality be tikro AWP bus labai sunku, kadangi ZywOo efektas bus ypač didelis.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα