Select your timezone:
Select

TonyBet

TonyBet

Η Tonybet αποτελεί μια από τις βασικές εταιρίας στοιχήματος στη Λιθουανία. Η συγκεκριμένη εταιρία επεκτείνεται, επικοινωνώντας με τους χρήστες της, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της και μέσω διαφήμισης. Τα μπόνους και οι επιβραβεύσεις αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για το πόσο ενδιαφέρεται η Tonybet για τους πελάτες της.


Άνοιγμα TonyBet


Μπόνους για όλους


Ανάμεσα στα μπόνους που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχει ένα μπόνους 100 λίτα για την πρώτη κατάθεση. Επιπλέον, τα μπόνους της Tonybet προσφέρονται συχνά ως έπαθλα σε διάφορα παιχνίδια στις ιστοσελίδες.


Η υποστήριξη πελατών της Tonybet χρειάζεται ειδική αναφορά. Παρέχεται προσπάθεια αρκετά γρήγορα, με απάντηση σε email ή μέσω τηλεφωνικής κλήσης.


Άνοιγμα TonyBet

At the moment there are no active TonyBet picks, please come back later.

Τελευταία στοιχήματα

Norway - Austria

nistelrooyus 09/09 18:45 σε 1 μέρες
(Over 2.5) @1.862 10/10
Jau matėme Europos čempionate kokį smagų futbolą žaidžia Austria. R. Ragnick taiko labai aukštą spaudimą, kuris arba duoda daug Peru kamuolių pavojingose zonose arba varžovams leidžia pabėgti į kontratakas. Na o norvegams toks puolėjas iš Manchester city gerą dieną vienas pats gali pramušti šitą totalą.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

MIBR - G2 Esports

Kentukyo 09/08 17:30 σε 15 ώρες
(G2 Esports (2:0)) @1.850 8/10
MIBR 2 gerus, net per gerus, matchus sužaidė ir koeficientai sukilo. G2 pasisekė gauti Ghana silpną oponentą, nieko rimto ten nėra. Turi lengvai pasiimti Peru ir eiti tolyn. G2 Ghana užtikrinta team ir dažniausiai pralaimi tik stipriom komandom, o silpnesnes lengvai 2:0 pasiima.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Slovakia - Azerbaijan

blonde 09/08 16:00 σε 14 ώρες
(Slovakia) @1.520 8/10
Slovakai labai sėkmingai sužaidė Europos čempionate, o ir rungtynes su Estai buvo sėkmingos ir nors Slovakai išnaudojo vos viena proga bet dabar namie galima pasitikėti kovoja su silpnu Azerbaidženu. Slovakai paskutiniu metu atrodo labai gerai, tad namie Slovakai turėtų susitvarkyti su Azerbaidženu
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Sweden - Estonia

blonde 09/08 18:45 σε 17 ώρες
(-2 Sweden) @1.550 8/10
Švedai geros formos ir išvykoje gan lengvai susitvarkė su Azerbaijan rinktine o namie dabar priims Estus kurie kaip ir kitoks Baltijos rinktinės tragiškos. Estai namie nors tik 0-1 nusileido Slovakams bet dabar išvyka, o ir Slovakai turejo sutriuškinti savo varžovus. Praėjusiais metais euro atrankoje Švedai anų kart lengvai įveikė Estus tad čia manau galima vėl tikėtis estu sutriuskinimo.
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

South Korea U20 - Germany U20

Mindozas 09/07 20:00 πριν από 5 ώρες
Πάνω (3.5) @2.310 10/10
Moterų u20. Paskutinis turas grupėse. P.Korėja privalo laimėt kad turėt šansų patekt į PO, vokietėms užtenka lygiųjų kad užimt 1vt grupėj. P.Korėjos pirmi du grajai gali sudaryt įspūdį kad tai tikra under'inė team su 0 įvačių scoretų ir vienu praleistu, bet anaiptol. Tiesiog buvo iššvaistytų progų krūvos į both puses. Dabar korėjietės nebeturi kur trauktis, todėl privalės atakuot, o vokietėms to tik ir reikia. Jos ir šiaip žaidžia labai atakuojantį futbolą, todėl nesitiki kad bandys žaist nuo gynybos ir saugot lygiasias, tai ne jų stilius. O tuo labiau kai turės erdvių atakoms. O puolime jos atrodo labai neblogai - 8 įvarčiai scoreti, daug progų susikurta. Tiesa gynyba dėl to kenčia, prasileido jau 3 goals, bet jos tiesiog Peru varžoves. Šįvakar manau korėjietės sudarys vokietėms nepatogumų savo greičiu, bet vokietės turės Peru fiziškume, ūgy, todėl toks missmatch'as irgi turėtų pasitarnaut įvarčiams
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

I. Buse - F. Passaro

menduz 09/07 18:05 πριν από 7 ώρες
I. Buse @2.330 8/10
Genova challenger gruntas pusfinalis

Labai gera forma pagavęs Peru atstovas Buse atrodo labai gerai ir žaidžia labai aukšto lygio tenisą. Jaunasis 20 metis ant grunto challenger lygoje iveikineja netgi ir ATP lygio gruntininkas tad Passaro iššūkis jam čia ne problema o kadangi dar ir favoritas italas manau galima gerai pasipelnyti. Passaro forma buvo labai prasta ir tik šiame turnyre italas truputį sujudejo better, aišku Peru prieš Monteiro geras pasiekimas bet čia manau tik Buse šiame matche
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα

Ireland - England

DrogbaBETS 09/07 16:00 πριν από 9 ώρες
England (England win abu periodnius ir England pakels 4 ar over kampinių rungtynėse) @50.000 2/10
Kosminis koeficientas uz toki iviki. cia jei butu Ireland tada suprasciau. England rimtai ziuri i dvikovas su Ireland ir Skotija tad tikiuos cia gero nusiteikimo o kad win abu periodnius tikrai imanomas , o 4 kampai tikrai yra nedauk o toks koeficientas labai saldus.
koeficientas 55 duodamas , bet del taisykliu leidzia tik 50 rasyt. 10€ pasidejau ir lauksiu oriniu 550 😁
Διαβάστε λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα