Select your timezone: Select
Franklin

Tottenham - Manchester United

01/20 18:00
Added 2013/01/19 22:29 | 0 thanks
  • Yes: 60.7%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 28

Pick: Manchester United @2.450 8/10 -8.00

Vel gi, vienos idomiausiu rungtyniu si savaitgali. Susitinka pirmoje vietoje esantis ir kolkas vienvaldziai lyderiai Manchester Utd su si sezona pavyzdinga futbola rodancia Tottenham ekipa kuri yra ketvirtoje turnyrines lenteles vietoje.
Raudonieji velniai kaip ir kiekviena sezona yra dominuojanti komanda. Galbut buna rungtyniu kai ju zaidimas neblizga, taciau jie vis tiek sugeba laimet. Ir siose rungtynese manau bus butent taip. Kodel? Mano nuomone todel, kad siose rungtynese MU tures daugiau motyvacijos ir bus alkanesni. Nenores Fergisono ekipa nemanau, jog uzlips ant to paties greblio ir pralaimes dar karta Tottes ekipai kai pirmaja tarpusavio akistata savo namu aiksteje pralaimejo rezultatu 2:3. Plius motyvacijos daug prideda tai, jog Man City laimejo pries Fulham ir sumazino deficita iki 4 tasku, tad raudonieji tiesiog netures teises prarasti tasku, o ir laimeti ju maksimuma siame susitikime bus nusiteike daugiau negu labai.
United gretose netekciu nera, antras rungtynes po traumos jau turetu zaisti ir Rooney. Taciau susitikime su Liverpool, aikste slubuodamas paliko Youngas, bet nemanau, jog tai yra ta problema apie kuria turetu galvoti Fergisonas pries si susitikima. MANU is paskutiniuju 10 rungtyniu premier lygoje yra laimeje 9, ir 1 karta suzaide lygiosiomis.
Tuo tarpu Tottenham nepades Sandro. Pati komanda rodo gerus rezultatus, bet kai tik susitinka su stipresniais klubais, daznai pralaimi. Si sezona pralaimeta ir City ir buvo sutriuskinti Arsenalo, paskutines net lygiom suzaide su QPR kur neisnaudojo daugybes progu. Aisku, isimtis butu pergale pries Manchesteri isvykoje, taciau manyciau, jog iveikti kolkas stipriausia Anglijos lygos komanda dukart per sezona yra ganetinai sunku, ir manyciau siame susitikime Tottei bus zymiai sunkiau, nors jie ir zais namie. Paskutiniu 10 zaistu rungtyniu statistika Premier lygoj 7w 2d 2l. Tarpusavio penkiu rungtyniu statistika - 3 kartus pergales pasieme ManU, viena kart Totte ir viena akistata baigesi lygiosiomis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)