Select your timezone: Select
drumclub

Liverpool - Arsenal

02/08 14:45
Added 2014/02/06 15:36 | 0 thanks
  • Yes: 24.6%
  • No: 26.3%
  • No Opinions: 49.1%
  • Voted: 57

Pick: Arsenal (2k fora 0) @2.600 10/10 -10.00

Arsenalas dabar turi 4 rungtynes labai itemptas, t.y Liverpoolis isvyka, poto namie su Man.United, poto su Liverpooliu FA taure ir cempionu lyga namie su Bayern.
siuo metu
uz Liverpool nezais:
José Enrique
G. Johnson
D. Agger
Lucas Leiva
Arsenal:
A. Diaby
M. Flamini
A. Ramsey
T. Walcott

situacija labai paprasta, eilines booku pinkles del kofu, jie cia turetu buti lygus, eina masinis statymas uz namu pergale ir manau tai klaida ir einu pries masini statyma, KODEL? atsakymai:
Liverpoolis is paskutiniu 13 kartu EPL ,laimejo pries Arsenala tik viena karta ir nei 1 karto is 6 Anfielde.
duetas Suares, Sturidge zaide kartu 11 kartu ir tik duetas pries Arsenala, nei vienas nei kitas nera imuses ivarcio, aisku, as labai degiau kai Arsenalas nelaimejo pries Suthamptona, siuo atveju imu 0 fora, nuo apsidraudimo nuo lygiuju, Arsenalas is paskutiniu 7 EPL rungtyniu 6 yra laimejas ir nei karto per ta laikotarpi nepralaimejo ir paskutinius 5 kartus imuse po 2 ivarcius,
Liverpoolis turi problemu gynyboje, kartais viskas aklai zaidziama ant Suarezo ir Sturidge, o imant tai kad komanda su WBA suzaidzia 1:1 ir Kolo Toure atiduota tiesiogiai kamuoli, tokios klaidos neatleistinos,
kas megsta didesnius kofus, gali imti Arsenalo pergale, nes manau dabar dar komanda turi jegu zaisti, o vat toliau link cempionu lygos manau komanda suklups, ant Man.United ten prognozuosiu lygiasias.
dar kas turi geresni bendroviu pasirinkima labai geras variantas Cazorla imus.
Labai gudrus ispanas, labai gerai ir apgaulingai valdo savo kuna... tuo manau tikrai suklaidins ne viena Liverpulio gyneja.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)