Select your timezone: Select
Marius.R

Atletico Madrid - Barcelona (over 2.5)

04/09 21:45
Added 2014/04/08 11:06 | 0 thanks
  • Yes: 37.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 29.4%
  • Voted: 51

Pick: Over (over 2.5 golo per abi) @2.000 7/10 -7.00

Penktos varžybos šiame sezone,kurių svarba didžiausia iš iki šiol buvusių. Nors komandos per 4 susitikimus įmušė vos 4 įvarčius ir visi susitikimai baigėsi lygiosiomis bei nei karto jose nebuvo permuštas toks overis į tuos rodiklius manau neverta žiūrėt.
Taip Atletico gynyba labai tvirta ir sunkiai įveikiama šiame sezone,bet ČL grupių etape turėjo silpnus varžovus (Zenit,Porto,Austria) prasileido vos 3 įvarčius ir įmušė 15 bei pagal mažiausiai praleistų visoje lygoje po grupių etapo pasidalino su MU ir Chelsea pirmą vietą ir galima atkreipt dėmesį,kad MU varžovus turėjo tikrai stipresnius(Bayer,Shakhtar,R.Sociedad) nors šiame sezone jų žaidimas labai banguoja ir stringa,bet gynyba atidirbo gerai. Atletico Milaną įveikė bendru rezultatu 5-1,bet Milanas kaip ir MU šiame sezone labai stringa. Komanda turėtu būti stipriausios sudeties nes ir D.Costa ir Turan yra doubtful. Dar galima atkreipti dėmesį į varžybas prieš Realą,kuriose ir taurėje ir Primėroje namie Atletico prasileido po 2 įvarčius, taigi komandos,kurios moka mušti gali pramušti jų gynybą ir ne vieną kartą.
Barcelona dėka naujo trenerio truputi buksuoja, bet manau yra pajėgi įmušti ir ne vieną įvartį svečiuose be to gynyboje turės spragų ,o ir pagrindinis vartininkas Valdes traumuotas kaip ir gynėjas Pique saugas Dos Santos puolėjas Cuenca,o kapitonas Puyol yra doubtful.
Taigi svečiai turi spragų gynyboje,bet jiems reikia mušti bent 1 įvartį norint eiti toliau, Atletico be abejo loš nuo gynybos,bet žinodami varžovų sugebėjimą mušti neturėtu statyt autobuso,o bandyt lošti kontraatakuojantį žaidimą kadangi prasileidus rungtynių pabaigoje atsilošti būtu tikrai sunku ir manau varžybos turėtu būt panašios į pirmą akistatą,kurioje progų buvo ir overis galėjos sueiti.Žodžiu manau svečiai nuo pirmų minučių eis mušti ir situacija tokia,kad įmušus greitą įvartį overis turėtu sueit lengvai,bet jei įvarčio pirmame kėl nebus tada turbūt degs. ČL šiame sezone abi komandos iš 9 varžybų sulošė po 5 overines. Koficientas neblogas todėl ir bandau. Sėkmės kas kartu 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)