Select your timezone: Select
BarcaLT

Rusija - Lietuva

06/04 20:00
Added 2008/06/04 20:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Rusija -1.5 (Rusija -1.5) @2.000 6/10 +6.00

Visada patinka tokie statymai nedideliai sumai. Laimėjimo atveju gauni pinigu, pralaimėjimo - džiaugiesi už neblogai pasirodžiusia rinktinę.

Tai paskutinės rungtynės Rusijos rinktinei prieš EURO finalinę stadiją, todėl komanda tikrai stengsis įgauti daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. Kažkas čia jau šnekėjo, kad Rusijos futbolo pakilimas tai tik laikinas ir netyčinis dalykas, tačiau aš su tuom nesutinku. Žiurint į rinktines žaidimą matosi daug pasikeitimu, žaidėjai žaidžia užsidegę, jaučiama komandinė dvasia. Galima daug rašyti apie parinktus žaidėjus ir taktinius pasikeitimus, tačiau apie tai manau išsiplėsiu čempionato bėgyje. Iki šių rungtynių Rusija sužaidė 2 draugiškas rungtynes: su Kazahstanu (6-0) ir su Serbija (2-1). Šiandiena manau matysime labai suaktyvinta Rusijos rinktinės puolimą. Esmė tame, kad pagrindinis centro puolėjas Pogrebnyak rungtynėse su serbais gavo traumą ir su Ispanais tikrai nežais. Ji pakeisti gali arba Pavliuchenko, arba Adamov. Kuris butent spresis po šiandienos rungtynių, todėl šiandiena jie privalo sublizgėt.

Lietuvos žaidimas kolkas nepalieka jokio įspudžio. Žaidėjai žaidžia lyg kažko byjodami ir vos pajutę varžovų pranašumą sulenda į ginybą. Taip pat Lietuvos rinktinė sužaidė nemažai draugiškų rungtynių ir manau kaip vieną iš lemiančių rungtynių rezultatą faktorių galima paminėti nuovargį. Tiesiog viską susumavus nuo pernais metų, Lietuvos futbolas leidžiasi žemyn, tuo tarpu kai Rusijos kyla aukštyn.

Nelabai patriotiškas statymas, tačiau nedideliai sumai tikrai tinka 😁 sekmės kas ims ir gero futbolo! 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)