Select your timezone: Select
kovalchuk

Austria - Slovenia

02/05 17:00
Added 2009/02/05 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Austira (0.00) (Austira (0.00)) @-175 8/10 -8.00

Dar vienas pasiulymas butu is Olimpinio atrankos ciklo, kuris vyksta Vokietijoje. Velgi kiekviena kova aukso vertes, todel juokauti ar nerimtai paziureti i rungtynes , jokiu prosvaisciu - surinkti geriausi imanomi zaidejai is visu klubu, kuriuos tik pavyko surinkti , zinoma tai liecia tiek austrija , tiek slovenija. Visgi Is 2008 metu pasaulio cempionato Kanadoje buvo galima matyti , kad visas Slovenijos pagrindas , tai Anze Kopitar'as , kitiems line'ams buvo be galo sunku pralauzti varzovu gynyba. Jo kaip supratote NHL'as tikrai neisleis, todel teks vertsis be jo. Tiesa 08' Austrai zaide 1 divizione, o Slovenai auksciausiame, taciau tai komandos lygio ( t.y Slovenijos) tikrai nepakelia, nes jie is jo iskrito labai graziai. Austrija savo sudetyje turi, mano nuomone, daug labiau patyrusius zaidejus ir kur kas turincius daugiau igudziu bei ivalde gera zaidimo technika, ko pasigendama Slovenijos zaidime, kuris siek tiek yra grubokas, bent jau buvo 08' Kanadoje.
Gera zinia austru gerbejams yra ta , kad AHL lyga , kurios Vancuverio komandai atstovauja Michael Grabner yra isleistas i nacionaline rinktine , o sis zaidejas tikrai bus didziulis ramstis. Tuo tarpu tokiomis privilegijomis negali pasigirti Slovenija.
Vienintelis dalykas , kuris gal galetu pakoreguoti Slovenijos zaidimo braiza ir sukurti dar viena Miracle On Ice , tai butu John Harrington stojimas uz sios jaunos ambicingos komandos vairo. Tiesa si zinia pasieke mus sausio 19, taip kad net didziausi Slovenijos gerbejai ir optimistai turetu suprasti, kad per toki trumpa laika, sukurti miracle'a butu sunkoka.
Pabusiu ir as didziausias optimistas Slovenijos vilciu ka nors pasiekti siame kvalifikacijos etape ir paimsiu austru nuline fora del visu sventu ramybes 😁
Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)