Select your timezone:
Select
2009/02/04 21:15 bet title Sveicarija (0.00) (Sveicarija (0.00)) @1.550 8/10
 

Draugiskos rungtynes tarp Sveicarijos ir Baltarusijos. Abi rinktines jau turi bilietus i 2010 olimpines zaidynes, todel isnaudojo gera proga, kai kiti del tu bilietu kaunasi, jie surenge draugiskas varzybas, kurios vyks Sveicarijoje.
Rinktines neabejotinai sudarys daugiausiai is vietiniu klubu surinkti zaidejai, o Baltarusijos komandos garbe gins tiek vietos komandos , tiek zaidejai atstovaujantys kontinentineje lygoje.
Visgi, mano subjektyviu poziuriu, cia didesni pranasuma tures seimininkai, kuriu zaidejai turi igyje daugiau meistriskumo, bei patirties. Nors Baltarusija ledo pasaulyje yra pdariusi milziniska progresa, taciau aplenkti sveicarus dar manau jiems yra siek tiek ankstoka. Galbut tai pavyktu padaryti jei is NHL'o suvaziuotu geriausi zaidejai, kurie yra Baltarusijos pilieciai, o sveicarai tuo metu surinktu savo A ir B lygu zaidejus, tada manau jau pranasumas butu musu kaimynu puseje. Taciau siandien situacija kitokia, ir , kad Sveicarija pralaimes pirmaja dvikova siame triju valstybiu turnyre nelabai tiketina.
Kad butu isvengta OT rykstes siulau 0 fora su mazesniu kofu.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

kovalchuk

Thanks: 165

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)