Select your timezone:
Select

BK MLADA BOLESLAV - RI OKNA ZLIN

02/17 18:30 kovalchuk -7.00
2009/02/17 18:30 bet title RI OKNA ZLIN (RI OKNA ZLIN) @2.300 7/10
 

Sveiki,
Siandien susitinka viena is mano praeitos prognozes dalyve tai siandien jau pakeitusi statusa i HOME tai Mlada Boleslav, kuri is 0-2 isvykoje sugebejo sutaranuoti 3iajame kelinuke MOUNTFIELD ekipa ir praktiskai ja palikti uz borto. Na nieko buna visko - siandien turime kita etapa ir tai jau priespaskutines varzybos grupese. Mlada klubas nei teoriniu, nei praktiniu sansu nebeturi jau seniai, todel liko garbes kovos, kuriuose kol kas jie ginklu nesudeda, taciau, vargu ar neteks pajusti pralaimejimo kartelio siandien, kai varzovas, nors ir turintis statusa AWAY, yra kur kas geresni zaidima demonstruojantis ir is siandienos perspektyvu ziurint jau ir kur kas labiau motyvuotas. Zinoma jis jau i PlayOffus patenka bet kaip suzaides tas dvi paskutines varzybas, taciau viena yra patekti tarp TOP 10, ir kitas reikalas tarp TOP6, kuris suteikia tikrai nemenku privilegiju.
Tiesa kolkas Zlin komanda yra tarp to TOP 6, taciau tas laiptelis yra labai ir labai slidus. 2 varzovams tereikia vienos pergales ir jau Zlin atsiduria 8 vietoje, jei tragiskai susiklostytu visa pabaiga jiems, o Liberec komanda padarytu nemaza stebukla, tai visko galetu buti , kad is garbingo sesetuko labai lengvai butu galima apsiversti i nemadinga 9 ( zodziu gautusi 69 😁 )
Taigi is vienos puses vejasi piktos komandos su negerais tikslais, o kita puse ( tai butu pergale pries autsaiderius) kur kas sviesesne ir malonesne. ten laukia geresnis rytojus, taip ko gero butu galima pavadinti 5taja vieta su perspektyvom iskovojus ir paskutinese varzybose pergale tapti salyginai bronzos medalio laimetoja - t.y 3 vieta uzimti reguliariajame sezone. Taigi yra dvi puses DEL ko tiesiog reikia laimeti pries paskutineje vietoje esancia lygos komanda. Arba kyli karjeros laiptais , arba taip susidirbs sezono pabaiga Zlin'as, kad toli prasidejus playoffams vargu ar nueis.
Sekmes jiems!
Is LT bendroviu kolkas sita siulo tik Topsport - 2.06
Live @ onlajny.cz/detail.php?id=12464&hra=hokej

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

kovalchuk

Thanks: 165

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)