Select your timezone:
Select

S.Lisicki - P.Schnyder

09/27 04:30 meski -9.00
2009/09/27 04:30 bet title P.Schnyder (P.Schnyder) @155 9/10
 

Šalis : Japonija

Turnyro Stadija : R1
Danga : Hard'as

Žaidėjos Lisicki ir Pattytė.

Faktai : Abi žaidėjos nuo US Openo nežaide niekur.
Ant hardo abi gali žaisti. h2h 1:1. Schnyder laimėjo ant hardo prieš Lisicki.

Idomūs faktai. Schnyder krito 30 pozicijų reitinge žemyn nuo Us Openo, nes 2008 metais jis jai buvo labai sėkmingas. O šie metai buvo tiesiog tragedija. / S.Lisicki praitais metais šią savaitę buvo Taškente ir žaidė finalą, aišku, jis buvo praloštas. Visgi taškai lieka taškais.

Svarbūs faktai ; S.Lisicki UsOpeno paskutinės kovos metu patyrė labai sunkią traumą. Todėl nuo UsOpeno niekur nežaidė. Tikėjosi žaist Kanadoje, bet savo dalyvavimą turnyre atidėliojo iki Tokijo.

Išvados : Patty reikia taškų, ant hardo žaist ji gali ir pilnai motyvuota bus tą daryt. Lisicki tai bus pirmoji kova po traumos. Žaidėja tikrai nelakstys kaip ankčščiau. Plius tikrai neservuos kaip geriausiais laikais. Klyst irgi klys, visi žino Patty žaidimo braižą. Plius Lisicki sezone šiam nieko nebeliko svarbaus gint, nes 2008 metais ji nieko ypatingo daugiau nenuveikė. Turnyrų dar liko, taškų spės pasirinkt dar. Na, o šiandiena reabilitacijos mačas, pergalė nesvarbi, svarbu žaist ir įgaut formą vėl ir vėl, kaip ji sakė, grįšiu dar stipresnė. Pergalės neateina iškart. Sėkmės !

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

meski

Thanks: 1

Followers: 0

User has no graded picks

Comments (0)