Select your timezone:
Select
2014/07/05 19:00 Olandija (1 Komanda laimės ir bus mažiau nei 3,5 įvarčių) @110 8/10
 

Čia bus tik mano pasirinkimas ir analizės neduosiu didelės, nesiūlau niekam eit kartu su manim kas abejojat, tiesiog esu Olandijos fanas ir gerbėjas ir tikrai ją šiandiena palaikysiu.
Costa rika nustebino jau labai daug ką, vien tai kad išėjo iš Grupių etapo buvo labai didelis šokas visiem, na bet visa tai galėčiau paaiškinti kaip neįvertinima priešininkų, urugvajus išėjo kaip nugalėtojai ir net sutriko praleidę įvartį ko pasekoje gavo dar du. Italija tiesiog nerodė mano nuomonę žaidimo kurį turėjo rodyti ir dėl to nesugebėjo laimėti, o prieš anglija nelabai yra ką kalbėto costa rika norėjo nepralaimėti ir tai padarė vien dėl tokio anglų žaidimo ten nėra ko žiūrėti. Kodėl aš taip nuvertinu Costa Rika? aš jos nenuvertinu nei kiek, ji tikrai labai gerai žaidžia ir rodo labai gražų futbolą, tikrai džiaugiuos už juos kad tiek daug nuėjo. Aštuntfinalyje susitikimas su graikais, na ten buvo visko, apie tai ir pakalbėkime, graikai.. na nežinau kaip jie iš tos grupės išėjo, bet žaidimas net nežinau, nuvylė labiau nei kas nors galėjo nuvilt pasaulio čempionate, puolimas buvo tragiškas, jokio užbaigimo jokios ugnelės ir jokio galvojimo kaip užbaigt atakas, tiesiog spirk ir bėk.. iš dalies manau Costa Rikai pasisekė ypač po raudonos kortelės ir jie tikrai parodė nora eiti toliau ir savo užsispyrimą drąsą ir kovą.. Na bet visi pamastykime, jeigu toje situacijoje būtų buve ne graikai(neturintys žodžio savo žodyne ir galvose puolimas) o šiandieniniai priešininkai Olandai, su tokiu puolimo potencialu? Manau ten po raudonos kortelės būtų krite mažiausiai 3 įvarčiai, taip olandijos rinktinė jauna, mažai patirties turinti tokioje turnyro stadijoje, bet yra likę senbūviai puolėjai kurie ir sudaro visa stiprumą, nes moka paskatinti ir padrąsinti jaunimą, ir jie palaiko juos labiausiai morališkai per rungtynes ir tikrai nenustebsiu, kad po šiandienos pergalės jie nueis ir iki finalo eliminavę Argentina, taip aš Olandijos fanas, taip jų rinktinė labai jauna, bet pakalbėkime apie Costa Rika? ar jie išvis buvo tokioje stadijoje? ar jų komandoje yra žaidėjų kurie turėtų tokia patirti kaip Rubenas, RVP, Sneijder? ar jų komandoje yra tos čempioniškos patirties? čia pamąstymas jums, o aš einu šiandien su:
Olandijos pergale
Costa Rika prasižengs daugiau(taip slidu galvojant, kad olandai įmušę įvartį gali užsidaryti gynyboje ir tik griauti costa rikos žaidimą, bet mano nuomonę to šiandiena nebus, ir po įvarčio nebus užsidarymo gynyboje)
Olandija Laimės ir suminis mažiau 3,5.

  • Voted: 0
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Milicininkas

Thanks: 22

Followers: 0

  • Units -158.90
  • ROI -11.72%
  • W% 47.70%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 188
  • Units won: 1303.10
  • W-L-T : 83-91-14
  • Avg.Stake of Units: 7.78
  • Staked units: 1462.00
  • Avg. Odds: -107
 

Unit change

-120-132-144-156-168-1802023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)