Select your timezone: Select
Hobis

Besiktas - Banvit

10/01 01:00
Added 2009/10/01 01:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Besiktas (1) @-200 7/10 -7.00

Besiktas labai neblogai atrodo draugisksoe rungtynese, iveikta ne viena pajegi komanda, ypac ju puolimas palieka puiku ispudi. Komanda issaugojo praktiskai visus pagrindinius zaidejus. Kluba paliko Mims, taciau sis zaidejas nelabai pritapo pernai prie klubo, tiesa ji papilde sezono viduryje. Sezono viduryje klubas atsisake ir Wesson paslaugu, del sunkaus jo charakterio ir daugybe pazeidimu😁 Klube nebera ir Yagmur, atsarginis zaidejas budavo jis komandoje, na ir rimciausia netektis tai Jimmy Baxter. Bet kluba papilde sakyciau net gi geresni zaidejai: Lonny Baxter kuris pernai zaide Panionios ir buvo vienas klubo lyderiu, labai sekmingai jis pritapo Besiktas klube. Kitas naujokas tai Newley, pernai zaide Panellinios, vel gi sis zaidejas labai naudingai zaidzia pasiruosimo cikle. Ne ka prasciau zaidzia ir kitas naujokas Fletcher kuris pernai zaide Enisey klube Rusijoje. Tai pagrindiniai klubo pirkiniai ir visi jie pasiteisino. Dar vienas naujokas tai Ozkan, sis jaunuolis palieka taip pat neprasta ispudi, pakankamai naudingai ir efektyviai zaidzia jis. Is pernai liko klubo lyderis Chatman, puikiai sis izaidejas vadovauja komandoje, puolime taip pat rezultatyvus. Sekmingai zaidzia ir Oren, Ozer kurie pernai turejo labai sekminga sezona, siemet galima tiketis is ju irgi kazko panasaus. Puikia forma demonstruoja ir labai patyres puolejas Yildirim, sis zaidejas garseja kaip puikus snaiperis, pernai is toli atakavo aukstu 42% taiklumu. Isskirciau ir dar viena vietini zaideja Guler, nors sis zaidejas ir nera labai rezultatyvus, jo didziausi nuopelnai gynyboje, neveltui preita sezona jis labai daznai rungtynes pradedavo startiniame penkete. Na isties Besiktas siemet surinko pajegia sudeti ir bus rimtas varzovas visiems. Vakar beje jie iveike Crvena Zvezda 82:74

Banvit vakar 85:77 iveike Panellinios, taciau siandien varzovas pajegesnis ir labai abejoju ju sekminga pabaiga siose rungtynese. Banvit pernai sezonas nebuvo toks sekmingas kaip tiketasi ,siemet sis klubas neabejoju, kad paklius bent tarp 8 stipriausiu, sudetis nera silpna, nors kluba ir paliko jos lyderis Crispin, nebera ir Yenicem Veyseloglu, Forte, Topaloglu, Yilmaz, taciau papilde komanda: Davis pernai buvo Aliaga lyderis, atejo dar Cakic is Ukrainos, Simmons is Vokietijos, Hersek is Darussafaka, Ozcan is Telekom, na rimciausi pirkiniai aisku yra Davis, Cakic ir Simmons, dar gal Hersek. Na bet vis gi Besiktas pajegesne komanda, draugiskose rungtynese jie demonstruoja solidesni, stabilesni zaidima, man cia labiau ju pergale.
Be to verta paimti ir Besiktas over, kaip minejau komanda puolime zaidzia tikrai neblogai, o Banvit tikrai ne ta komanda kuri demosntruotu gera gynyba, sis klubas taip pat labiau propaguoja puolima, cia realus ir bendras sio maco over.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)