Select your timezone:
Select
2014/08/20 18:29 Lietuva @1.970 7/10
 

Lietuva - Brazilija, geras mačas ir įdomus mūsų laukia tačiau manau su laiminga pabaigą Lietuvai ir 11 pergalę draugiškose rungtynės, koficientas šiandien dar patrauklus tonybete 1.97 tikrai galima surizikuoti. 😁 Rytoi garantuoju - jis kris.
Kodėl Lietuva? Jų formą man gražesne nei Brazilu, taip paskutinės Lietuviu rungtynės buvo sunkios tiek su Slovėnais tiek su Naujaja Zelandija buvo sunku ir pergalės pasiektos paskutinėmis sekundėmis, minutėmis, tačiau Brazilai nedemonstruoja gražaus žaidimo tai pat. Paskutinis varžovas USA, prieš kuriuos brazilai tikrai neblogai laikės - tačiau wait, USA rinktinėje daug nuostoliu turi ir jį tolį negražu stipriausia kokia gali būtį, negirdime tokiu pavarždiu kaip LeBron James, Blake Griffin , Kevin Durant, Dwayne Wade ir daugelio kitu, prisiminkime, kad Brazilijoje taip pat lošia žinomu krepšininku Spliteris, Nene, Barbosa, Varejao ir kiti, tačiau pralaimėti 95:78 , galima būtų buve ir mažiau jei Brazilai būtų buve geriausios formos. Slenkame žemiau. Brazilija - Meksika - 68-56, nors pagal rezultata ne toks ir menkas skirtumas, tačiau mateme kas žiurėjome, kad Brazilai gale vargo turėjo prieš Meksikiečius, prieš kuriuos tikrai turi daug didesni pranašumą. toliau Argentina - taip stiprus tikrai varžovas , tačiau be Ginobilio ir dar keliu žaidėjų Brazilai kovojo tose rungtynėse, bet tu pačių Argetiniečiu formą yra atsiprašant šūd* vertą dabar, pralaimėta nuo Puerto Riko, nuo Serbu pralošta tikrai nemažu skirtumu, gerai žvelgiant į prieš menesį vikusi South American Championshipa, irgi galime padaryti šiek tiek įžvalgu, vos vos laimėta prieš Urguvaju, Pralaimėta - Venesuelai ir vel Argentinai - nežinau, formą tikrai nepati geriausia.
Lietuva - 10 W - 0 L manau daug ką pasakantis rezultatas.Taip jus turite teisę sakyti, kad lietuvos varžovai biški silpnesnį, bet wait a minute, ir pranašumai pergalių didesnį, nežiurint į dvi paskutinės varžybas, kai buvo žaista su Zelandija, kai Zelandai pataikei kai kuriuos tiesiog unreal metimus, Slovėnai kurie puikiai priešinosį, gražiai lošdamį, ir irgi pataikydami daug metimu vien gale kai sudė trajakus likus nepilnai minutei norėdami pasiviti, berots jei neklistu 2 ir iš eilės. Graikai buvo nunešti, kiti varžovai tai pat patvarkyti virš 10 taškų, tai rodo ir formą. Kurį dabar šiek tiek kritusi, bet ir brazilu tikrai ne pati geriausia, todėl ryt einu su Lietuvos Win 1.97 kol kas koficientas tikrai peraukštas. TOnybetas, sekmės, kas kartu, koef tikrai kris..

  • Voted: 90
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

vertical

Thanks: 2

Followers: 0

  • Units 41.59
  • ROI 67.08%
  • W% 87.50%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 8
  • Units won: 103.59
  • W-L-T : 7-1-0
  • Avg.Stake of Units: 7.75
  • Staked units: 62.00
  • Avg. Odds: 1.903
 

Unit change

6054484236302023 October2024 September

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Less statistics Detailed statistics

Comments (0)