Select your timezone:
Select
2009/10/03 21:30 bet title Oostende -7.5 (Oostende -7.5) @1.850 5/10
 

Oostende labai pasikeite po preito sezono kuris nebuvo itin sekmingas,ypac jo pradzia. Taciau siemet is sio klubo tikiuosi kur kas geresnio zaidimo ir bent jau pries sezoninese rungtynese jie tai irodyneja. Tarkim iveiktas Le Havre klubas net 92:49!! iveiktas ir kitas Prancuzu klubas Gravelines 69:66, na tikrai klubas sezonui pasruoses neprastai. Dabar kiek aprasyti galiu komandos zaideju pasikeitimus: kluba paliko: Draper, Bosco, Pasco, Hite, Haryasz. Keleta zaideju net nerasiau, nes kaikurie is ju kluba paliko sezono viduryje ar pradzioje, o juos pakeite katik pamineti zaidejai. Komanda papilde: Huffman, buves vienas Aalstar klubo lyderiu, labai patyres izaidejas. Green pernai zaide kitoje Belgu komandoje Dexia ir taip pat buvo vienas komandos lyderiu, pavojingas ir po krepsiu ir neprastai atakuoja is toli. Mojica preita sezoan pradejo Koszalin klube ir ten buvo to klubo lyderis, taciau sezoan jis baige Puerto Rike, tikrai neprastas zaidejas ir gan neblogai pritapo prie komandos. Kluba papilde dar du buve Aalstar klubo lyderiai: Pelle ir Lojeski, pastarasis pernai buvo apskritai vienas naudingiausiu zaideju lygoje. Labai sekmingai klube pritapo ir vienu jos lyderiu tapo Vukosavljevic, pernai jis zaide Hemofarm, tiesa tik 4 rungtynes, nes ilgai gydesi trauma, taciau tai labai pajegus krepsininkas. Is pernai liko klube labai patyres gynejas Petrovic ir siemet su Serbijos rinktine Europos vicecempionu tapes Paunic. Na tikrai sudetis sukomplektuota pajegi ir bus labai rimtas varzovas Dexia ir Spirou klubams siemet.
Liege labai pasikeite po preito sezono is kurio liko tik Thomas is svarbesniu zaideju ir dar gal pamineciau Collette. Klube nebera: Cage, Fields, Poole, Hill, Walker, Owens, Colson. Papilde kluba: Green pernai zaide Antalya, manau turetu buti vienas komandos lyderiu siemet. Duncan pernai zaide Pau Orthez, ten nezibejo, o ir pats klubas iskrito is 1 lygos. Rouff apie si zaideja sunku ka kalbeti, jis pernai zaide NCAA, taciau nemanau kad tai butu auksto meistriskumo zaidejas.Banks pernai buvo Pepinster klubo lyderis, kluba dar papilde centras Papac kuris pernai buvo Zagreb klubo narys, zaide ganetinai mazai. Ir dar vienas aukstaugis Stipanovic, pernai zaide Split klube, zaide ten vidutiniskai, o i akis krenta labai prastas jo pataikymas nuo baudu, vos 40%.
Na Oostende sudetis pajegesne, visos grandys sukomplektuotos geriau, zaidzia namie, labai gerai pasirode pries sezoninese rungtynese ir cia matau tik ju pergale ir gana itikinama.

  • Voted: 0
 
PRISIJUNKITE https://t.me/statymaigroup
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Hobis

Thanks: 0

Followers: 0

  • Units -28.86
  • ROI -1.71%
  • W% 50.74%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 275
  • Units won: 1679.14
  • W-L-T : 138-134-3
  • Avg.Stake of Units: 6.21
  • Staked units: 1708.00
  • Avg. Odds: 2.304
 

Unit change

-10-16-22-28-34-402023 July2024 June

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)