Select your timezone: Select
uncle_bets

A. Ramos - S. Groth

08/26 19:30
Added 2014/08/26 07:41 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 16

Pick: S. Groth @-143 7/10 +4.90

Tenisas, US Open, (hard)
A. Ramos - S. Groth
Pasiūlymas: S. Groth pergalė @1.70 TonyBet
Patikimumas: 7/10, pradžia 22:30

Po sėkmyngo vakarykščio futbolo pasiūlymo, šiandien nusižiūrėjau neblogą statymuką iš US Open pirmojo etapo susitikimo. Taigi, šiandien, 22:30 Lietuvos laiku susitiks australas Sam Groth (ATP 104) prieš ispaną Albert Vinolas Ramos (ATP 95). Šios poros favoritu neženkliai yra laikomas australas, visur koeficientai sviruoja nuo 1.5 iki 1.7. Su tuo aš pilnai sutinku. Pradėsiu savo įžvalgas pasakoti apie australą. Visų pirma australas yra "hard'o" žaidėjas, kuris beveik nežaidžia ant kitų dangų ir šiemet ant kietos dangos yra laimėta 14 kartų ir pralošta 17 kartų. Nors per paskutiniąsias penkerias rungtynes laimėjo tik vienas, tos nesekmės buvo patirtos prieš tokius žaidėjus, kaip I. Karlovic, R. Gasquet, D. Sela, bet šiandien čia aš eisiu su juo. Verta paminėti, kad šis žaidėjas servavo kamuoliuką net 263 kilometrų per valandą greičiu ir tai yra pasaulio rekordas, todėl servas yra vienas iš jo kelių ginklų. Taip pat, kaip ir visi super-serveriai, jis bėga prie tinklo ir ten puikiai żaisdamas pelno taškus. Nors Sam'as nėra labai labai judrus ir vangiai dirba prie galinės, bet lakstyt tikrai gali ir tai padaro, kai mato, kad dar gali kabintis už šio taško. Taip pat ispanui teks bijoti jo stipraus 1h backhando ir galingo forehando, kurie sukels jam problemų, nes Ramos'as yra kairiarankis.

Ispanas kaip jau minėjau yra kairiarankis, kas jam pačiam kels problemų, bet ir be to yra dar pora minusų. Albert Ramos ant hard'o šiemet sužaidė vos 7 susitikimus iš kurių laimėjo vos tris. Šis ispanas, kaip ir daugoma jo tautiečių užsiimančių šia sporto šaka yra grunto (molio/purvo) dangos ekspertai, todėl ant hard'o puikiai matysis servo nelaikymas, kas dažnai nutikdavo ant lėtos grunto dangos. Vienintelis ispano pranašumas prieš australą - tai geresnis darbas prie galinės ir vidutinis forehand'as. Daugiau nieko. Backhand'as priklauso nuo nuotaikos, kartais pataiko labai tiksliai ant linijos, kartais metrais nuo linijos..

Apibendrinus, šiame susitikime kaip aiškų favoritą matau australą dėl daugelio paminėtų aspektų, bet patikimumas tik 7/10, nes gali atsitikti taip, kad kažkas susišvies ispanui ir pradės puikiai guldyt kamuoliukus arba australas netyčias nuleis padavimą ir nebesugebės atsisistot į vietą. Jei viskas klostysis taip kaip ir turi būt, šiandien pamatysim australo pergalę. Sekmės! Rizikuokit atsakingai!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)