Select your timezone: Select
uncle_bets

PAOK - Zimbru Çhisinau

08/28 16:15
Added 2014/08/28 07:23 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 10.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 20

Pick: PAOK (-1.5) @-118 7/10 +5.95

UEFA Europos lyga (kvalifikacija).
PAOK (GRE) - Zimbru Chisinau (MDA)
Pasiūlymas: PAOK pranašumas (-1.5) @1.85 TonyBet
Patikimumas 7/10, pradžia 2014-08-28, ketv., 19:15.

Šiandien Graikijoje vyks atsakomosios UEFA Europos lygos kvalifikacijos rungtynės tarp PAOK ir Zimbru ekipų. Pirmasis susitikimas kiek netikėtai pasibaigė rezultatu 1-0 Zimbru vienuolikės naudai. Pažvelgus į to susitikimo statistiką, galima teigti, jos graikams labai nepasisekė, nes žaidimo eigą kontroliavo būtent jie. Dvi statistikos grafos kuriose pirmavo Moldovai, buvo nuošalės ir pražangos. Palyginimui smūgių statistika: Zimbru ekipa atliko 6 smūgius, iš kurių du skriejo į vartų plotą ir 4 ne į vartų plotą. PAOK vienuolikė atliko net 16 smūgių, iš kurių tik 2 keliavo į vartų plotą, 9 bandymai ne į vartų plotą ir 5 spyrius blokavo priešininkai. Kamuolio kontrolė (40%) - (60%) graikų naudai. Rungtynės vyko Moldovoje ant žolės, temperatūra buvo puiki rungtynėm (22°), o dregmės buvo nemažai (60%).

Kalbant apie svečius iš Moldovos, Zimbru Chisinau ekipą (įkurta 1947m.), verta paminėti, jog UEFA klubų klasifikacijoje dalinasi 372 vietą kartu su Vilniaus Žalgiriu. Moldovijos lygoje, kol kas jie yra sužaidę vos keturias rungtynes, per kurias kartą sužaidė lygiosiomis, bei patyrė viena nesekmę. Įdomu tai, jog per paskutinias tris rungtynes Moldovoje (taurėje ir lygoje), iškovojo vieną pergalę, vieną syki sužaidė lygiai ir kartą pralaimėjo. Šis kartas yra jau trečias, kai komanda varžosi dėl patekimo į Europos lygą ir tai yra sekmingiausias iš visų trijų, nes praeitus kartus iškrito po antro etapo susitikimų. Šį sezoną, komanda vidutiniškai įmuša po įvartį per rungtynes, prasileidžia po 0,5 įvarčių ir per šios komandos rungtynes vidutiniškai mušama po 1,6 įvarčio. Komanda kol kas neturi vieno išskirtinio lyderio kuris pasižymėtų rezultativumu, visus įvarčius Moldovoje (taurėje, lygoje) muša vis kitas žaidėjas. Komanda sukomplektuota iš vietinių žaidėjų, porą baltarusų, po vieną latvį, portugalą ir prancūzą. Komandos treneris O. Kubarev (Baltarusija). Dažniausias komandos taktinis išsidėstymas tarptautinėse varžybose yra 4-2-3-1, kuris buvo ir pirmajame mače su PAOK. Manau niekas startinėse sudėtyse ir taktiniame išsidėstyme neturėtų kisti, nebent išvysime labiau gynybinę 4-1-4-1 taktinę schemą.

Namų komanda yra vertinama lažybų kontorose, kaip vienvaldė šio susitimo favoritė. PAOK ekipa (įkurta 1926m.) yra viena iš trijų Graikijos elitinių komandų (Panathinaikos, Olympiacos ir PAOK). Dažniausiai iš šių trijų komandų žaidėjų būna formuojama Graikijos nacionalinė futbolo komanda. Šioje komandoje žaidžia tokie vardai, kaip D. Salpingidis, A. Tziolis ir belgas M. Mertens. Komandą treniruoja graikas A. Anastasiadis. Ši komanda beveik visa sudaryta iš graikų, tačiau yra dar 8 legionieriai. Po vieną iš Albanijos, Olandijos, Rumunijos, Slovakijos, Portugalijos, Izraelio, Argentinos ir Belgijos. UEFA klubų reitinge, komanda yra 50 vietoje. Šiuo metu Graikijos pirmenybėse PAOK sužaidė tik vienerias rungtynes, kurios baigėsi taikiai 1-1 prieš vidutiniokę Kaloni vienuolikę. PAOK ekipa per šio sezono visas rungtynes, vidutiniškai pelno tik po 0,7 įvarčio ir prasileidžia vidutiniškai po 0,9 įvarčio, na o per vienas rungtynes vidutiniškai būna po 1,6 įvarčio. Ši statistika puikiai parodo, kad čia žaidžia Graikijos komanda, kuri pasižymi gynyba ir silpnu puolimu. Dažniausiai PAOK vienuolikė taipogi naudoja 4-2-3-1 taktinę schemą. Oro salygos nesukels jokių problemų žaidėjams, tuo metu bus apie 26°, nelis.

Apibendrinimui, tikiuosi, kad šiandien "Toumbos" stadione bus 27 tūkstančiai fanų ir stipresnė komanda iš visų pusių PAOK sutvarkys viską per pagrindinį laiką. Visgi tokio lygio komandai būtina patekti į Europos lygą, kai žaidi prieš tokio pajėgumo priešininkus, kaip šiandien. Tikiu, kad sava žolė, savi fanai, sava saulė atvers duris į Europos lygą su saldžia pergale namuose. Mano pasirinkimas, PAOK pranašumas (-1,5) @1.85 TonyBet.
Sekmės! Rizikuokit atsakingai!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)