Select your timezone: Select
uncle_bets

L.A. Clippers - Denver Nuggets

10/19 02:30
Added 2014/10/18 17:45 | 0 thanks
  • Yes: 44.4%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 44.4%
  • Voted: 36

Pick: Denver Nuggets @118 8/10 +9.44

NBA ikisezoniniai susitikimai tampa vis įdomesni ir šianakt neutralioje teritorijoje susitiks Denverio "Nuggets" prieš Los Andželo "Clippers". Lažybų kontorose vieno akivaizdaus favorito nėra, tačiau šiandien pabandysiu aprašyti šį nenuspėjamą mačą.

Aplamai man šios rungtynės yra 50 ant 50, bet kažkaip labai norėjosi apie jas parašyti. Denverio "Nuggets" praeitą sezoną pasirodė labai blankiai, nepateko į play-off'us. Labiausiai skaudama vieta komandos sudėtyje buvo tokių žaidėjų, kaip Nate Robinson, Javale McGee, Danilo Gallinari, J.J. Hickson netektys. Kanneth Faried, Timofey Mozgov, Ty Lawson ir kiti puikiai atsiskleidė ir labai gerai pasirodėšio sezono iki sezoninėse rungtynėse. Nors komandos forma yra nekokia, vos viena pergalė iš penkių susitikimų, aš vistiek matau pas šią komandą daugiau pliusų. Kadangi "Nuggets" paskutiniąsias rungtynes žaidė užvakar, o "Clippers" vakar aš manau Denverio ekipa bus geresnėje fizinėje kondicijoje.

L.A. "Clippers" krepšininkai atvyksta į šią neutralią areną po pergalės prieš Jutos "Jazz" 101-97. Verta paminėti, jog "Clippers" vertėsi tik 9 krepšininkais (dešimtas žaidė vos 2 minutes), o lyderiai C. Paul, B. Griffin, D. Jordan, Reddick ir Crawford žaidė vidutiniškai po 30 minučių, o rungtynių tempas buvo gana aukštas, dėl to tikėtina, kad buvo prarasta daug jėgų. Antravertus komanda yra visa sveika, bet šiandien galime tikėtis kažkurio lyderio patausojimo ir laiko atsarginiams.

Mano nuomone, Denverio "Nuggets" bus labiau motyvuoti, nes norės nutraukti trijų ne sėkmių seriją palauždami L.A. "Clippers". Sekmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)