Select your timezone: Select
Hobis

Radnicki - Zadar

10/13 21:00
Added 2009/10/13 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Zadar (2) @-133 7/10 -7.00

Radnicki lygos debiutantai, pirmame ture isvykoje kiek netiketai iveike Hemofarm, tiesa siemet Hemofarm nebera tokie stiprus kaip pernai. Radnicki klubo sudetis nera pajegi, kaip iprasta sioje lygoje, sudetyje nemazai perpsektyvaus jaunimo ir keleta patyrusiu zaideju. Is komandos isskirciau Brkic, kuris tapo pirmojo turo naudingiausiu zaideju lygoje, Tarp lyderiu si sezoan komandoje turetu buti ir nesenai is partizan atvykes Aleksic, sekmingai zaidzia ir du Rusu jaunuoliai: Urazmanov ir Kotishevskiy. Taip pat potenciala nemaza izvelgiu ir is Milosavljevic ir dvieju patyrusiu zaideju: Pantic ir Vuksanovic. Na galiam sakyti sie zaidejai ir sudaro komandos branduoli, na bet nieko ispudingo cia ir nematau, bent jau tikrai radnicki akivaizdziai silpnesni uz Zadar.

Zadar ir siemet bus vieni lygos favoritu, turbut realiausi pretendentai laimeta lyga, ypac kai Partizan siemet atrodo kur kas silpniau negu pernai. Zadar ir siemet surinko solidzia sudeti, nors komanda ir prarado nemazai svarbiu zaideju: Dixon, Gecevski, Johnson, Farmer, Dejan Ivanov, Macura, Vlaic, vis gi isliko nemazai zaideju kurie yra pakankamai auksto meistriskumo: Boisa, Peric, Ruzic, Rancic, Stipcevic, Marko Car. Plius dar kluba papilde Downs ir Plaisted kurie sekmingai suzaide pirmose rungtynes pries Olimpija, beje sias rungtynes Zadar laimejo net 79:59, o tenka pripazinti siemet Olimpija atrodo gan neblogai, bent jau sioje lygoje jie vieni is favoritu.

Nors Zadar ir garseja labiau kaip namu komanda, taciau nemanau, kad Radnicki butent ta komanda kuri galetu atimti taskus is Zadar. Vis gi komandu pajegumas skiriasi, o plisuas pas Radnicki tik namu aikste, bet sis faktorius nera labai reiksmingas, kai susitinka pastebimai skirtingo pajegumo komandos.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)